lostyazilim
tr.link

Öneri kategorilerinize ihtiyacım var

4 Mesajlar 612 Okunma
lstbozum
tr.link

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar bir blog sitesi açmaya karar verdim. Ama içeriğine henüz karar veremedim.

Hiç anlamadığım astroloji, kadın bloğu tarzında siteler açmaya kadar yeltendim. Ama bu kategorilerde hem severek işimi yapamayacaktım, hemde yarı özgün çalışacaktım.

Ne tür bir kategoride site açmam lazım önerileriniz varmı ?

'Herife bak, ulan senin neye ilgin var, hangi konularda iyisin nerden bilelim de önerelim'

Demeyin. Hertürlü içerikte yazabilirim, ben ki 0'ın altında astroloji bilgisine sahip insan şimdiden bir kaç yazı depolayıp koymuştum, ama çok saçma ve sıkıcı geldi bıraktım gitti.

Yani hertürlü öneriniz, fikriniz benim için altın değerindedir. Aklıma yatan en mantıklı kategoride ilerlemeyi düşünüyorum.

Bulduğum kategoride paravan siteler açıp 3 ay sonra ana sitemi açmayı düşünüyorum :) 'Paravan sitemi kaldı?' demeyin. Etkisini yitirmiş olsada, 3 ay içerisinde çok işe yaramasada onlarıda geliştireceğim sürekli. Ben etkisinin olacağına inanıyorum.

'Fikirlerim altın değerindeyse ben gidip uğraşayım' diyebilirsiniz, gayet haklısınızda. Ama içinizde paylaşmak isteyen babacanlar olacaktır, herşey paylaştıkça güzeldir :)

Şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

0sozdunyasi0 0sozdunyasi0 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad S** Q**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 29 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Çok kazandıran kategorilere merakin yoksa hiç bulaşma derim.Ama parayi cok seven kisiler sevmedigi kategorilerde site acip iyi kazana biliyor.Once kendinize sormaniz gerekir:"Neye merakim var?Neyi yapsam severek yaparım?
Teknoloji sitesi açmanizi tercih ederdim.

Ən Gözəl Sözlər

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
İşin maddi yönünü çok fazla umursamıyorum diyorsanız eğer, öğrenmek istediğiniz bir konuyu seçin.

Örneğin kripto paralara merakınız başladı diyelim. Hem bu konuda kendinizi profesyonel olma yolunda geliştirmek hem de oluşturduğunuz içerikleri topluma aktarmak için bu tarz bir site açabilirsiniz.

Evinize/bahçenize köpek mi aldınız. O zaman köpek bakımının nasıl yapıldığı, yediği yemeklerde nelere dikkat edilmesi gerektiği veya sağlıklı olabilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar gibi içerikler sıralayıp, hem kendinize bir şeyler katmış hem de ilgi alanınızdan vazgeçmemiş olursunuz.

Bu sadece bir örnek. Binlerce farklı örnek çıkartabiliriz. Gerisi sizin ilgi alanınıza ve sektörün rekabet oranına bağlı :)

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
İsin maddi boyutuna bakacağım tabi ki, ihtiyacım olmasa şuan gelire sevdiğim alanda öylesine yazardım. Eğitim kategorilerinden herhangi bir dal seçip yürütmeyi düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al