Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Barbaros Şansal iyi bir insandır. Maddi manevi destek olur. Geçmişte(gençliğinde) ve yakın bir tarihte yaşadıklarından ötürü ülkeye karşı sert bir uslup kullansa da, dönemine göre şekilde alan biri değildir. Aslında neyse o'dur. Öyle ulaşmanız da zor değildir. Bir tweet atsanız maks 5dkya geri döner :) Ahsen Tv ile yaptıgı bir röportaj var hatta akla zarar. Onlarca öğrenciye de burs verir, yardim edebilecek imkanı varsa mutlaka eder.Neyse siz konuyu yanlış mekana açmışsınız ama. Aradığınız nitelikte kişiler mümkünse bu tabandan gelen gazeteci, editör vs.. kimlikli kişiler olsun. Site açmadan isim koymadan önce de keşke alaninda uzman isimlerden fikirler alsaydınız diye düşünüyorum. Jenerik ve tek kelime bir domain daha uygun olurdu.
Diken.com
Odatv vs.. çok köklü siteler. Fakat siz kısıtlı bütçe ve imkanlarla bu tarz bir işe girecekseniz arkanıza bir takım güçlü isimleri de alın derim. Burasını detaylı açıklamıyorum siz anlamışsınızdır.
Onun harici, Erk Acarer, mustafa hoş, irfan değirmenci gibi bu tur habercilik, medya ve gazetecilik sektörlerinde tecrübeli, çizgisi net insanlara sürekli danışın. Tabii ulaşabilirseniz.
Çok çok zor bir alana girmek istiyorsunuz, şu şartlarda ne kadar başarılı olursunuz, ya da ilerleyebilirsiniz bilemiyorum ama yolunuz açık olsun. Cesaret ister.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.