-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhaba,
Günümüzde her yer teknoloji sitesi oldu. Bu sitelere fark atabilmek için bir çok inovasyon yapmanız lazım diye düşünüyorum. Şuanlık gidişatınızın normal bir teknoloji sitesinden farkını göremedim. Biz ziyaretçiler, sizin sitenizi neden tercih etmeliyiz mesela. Sizin sitenizde uzun süre nasıl kalabiliriz? Bu sorulara mantıklı ve uygulanabilir çözüm üretebilirseniz başaracağınıza endişe olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
tofaş
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim umarım bu sözünüzü birgün size hatırlatırım iyi günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
tofaş
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim Logo şimdilik koyulmuştur logo çalışmalarımız devam etmektedir. Gözümüzden kaçan hatamızı belirttiğiniz için teşekkür ederim sorunu çözmüş bulunmaktayız tekrar kontrol edebilirsiniz iyi günler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
tofaş
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim
Mobilde olduğum için resim falan atamıyorum şuan ama şundan bahsedeyim blog sitem yaklaşik 12 13 günlük bir web site ve günlük hitim +15 yeni açılan web sitelerin çoğu ilk 4 5 ay hit dahi almıyor Android Pie ile gelen 11 yeni özlellik olan yazımı okuyan kişilerin çoğu organik ve en çok okunan yazılarımdan birisi bari o yazım üzerinde yorum yapmasaydınız
Farklı sitelerin benzer yazıları paylaşması benim için sorun arz etmiyor daha 2 haftalık bile olmayan web siteme özgün olmayan bir içerik dahi girmedim mümkün olduğunca günde en az 2 3 içerik girmeye çalışıyorum. Şuanlık herhangi bir ekiple çalışmış değilim yanlız başımada içerik bulmak zor olduğu için elimden gelenin en iyisini yapmaktayım. Tabiiki ilerleyen vakitlerde bir ekiple çalışmayı düşünüyorum fakat şuanlık yanlız ilerlemek zorundayım.
Yazı uzunlukları konusunda haklısınız cok daha uzun yazılar paylaşmam gerek biliyorum ama içerikleride kendim ayarladığım için zorlaşıyor işim.
Site içi seo ayarlarını eminim ki düzenli bir şekilde yapmak isterim fakat site ici seoda fazla bilgim olmadığı için az bilgisi olan bir arkadaşıma danışmaktayım.
Zaten web sitem yeni olduğu için site dısı seoyu hemn yapmak istemiyorum çünkü sitem spama düsebilir tahmin ediyorumki bunu biliyorsunuzdur. Birde teknoloji konusunda içerik benzerlikleri çok olduğu için farklı içerikler üretmek zorlaşıyor. Umarım birgün çok fazla büyürse web sitem size bu sözlerinizi hatırlatmak isterim denk gelirsek. Tekrar tekrar yorumunuz için teşekkür ederim iyi günler dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
tofaş
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnsanlar kendileri belli bir yere gelmedikten sonra etrafınfakilere sararmış sizinkide o hesap bir gün sizinle denk gelirsek eğer bu sözlerinizi yüzünüze vura vura hatırlatacağım merak etmeyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
tofaş
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu arada sitem 2 haftalık bile değil sizin bahsettiğiniz tüm eksiklerden haberim var sitem daha oturmuş site değil eksikler elbette giderilecektir