Ro61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Niche bir site açmaya karar verdim fakat blogger mı wp mi acsam karar veremedim. Şimdi internette araştır vs gibi cevaplar yazmazsaniz sevinirim çünkü çoğunu okudum ve sizin görüşünüzü merak ediyorum.Fazla kod bilgim yada program bilgim yok,halihazırda blogger tabanlı bir blogum var. Wp site hiç kullanmadım yapabilirmiyim bilmiyorum. Siz olsanız çok az bilgi ile hangi alt yapıyı kullanırdınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bildiğiniz altyapıyı kullanın ve en önemlisi; kaliteli içerik üretin. İnanın, altyapının hiçbir önemi yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bir çok konuda benim için wordpress güzel olsada ben blogger tercih etmeniz taraftarıyım. Hostingle eklentilerle uğraşmayın, direkt içeriğe yönelin derim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IOS & Android Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce yaptığım blog projelerinde Blogger kullandım. WordPress i kullanmak bu sene çalıştığım iş yerinde bir proje gelmesiyle nasip oldu, bu benim şahsi fikrim ki WordPress blog lar yavaş oluyor. Bunu hızlandırmak mümkünmüş bu forumda konularını görmüştüm ama o işten ayrıldığım için deneyemedim. Ama şu an blog açsam uğraşmadan blogger açarım, hızlandırmak ile vakit kaybetmek yerine hızlıca projeyi ayağa kaldırırım
Ro61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bende blogger açmayı düşünüyordum sizlerinde düşüncelerini merak ettiğim için böyle bir konu açtım.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben bloggerı pek kullanmadım ama wordpressi iyi biliyorsan onla devam et siten büyüdükçe blogger yetmemeye başlayacak wordpresste ilk başlarda kurulumdur odur budur derken baya uzun sürüyor ama sonra keyfini sürüyorsun
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Niche site için wordpress cok gerekmez diye düşünüyorum. Sonuç olarak niche sitede atacağın makale muhtemelen 20yi geçmeyecek, blogger yeter diye düşünmekteyim. Bir domain ve blogger işini görecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Esneklik ve profesyonellik için kesinlikle wordpress kullanmanı öneririm. Ayrıca wordpress arama motoru optimizasyonunda rakiplerine göre sana kat ve kat avantaj sağlıyor.