Bildiğiniz üzere yarınla itibaren 4 gün bir bayram tatili var. Bir söz var su uyur düşman uyumaz diye. Lütfen bu süre içerisinde site panellerinizi gizleyin veya kapatın.

WordPress Admin Paneli Kapatma


Lockdown WP-Admin, bu iş için en gözde eklentilerden biridir.Hiç uğraştırmaz.Kullanımı basittir.Admin panelinizden Eklentiler>yeni ekle kısmını açıp eklentiyi bulup indiriyoruz.Etkinleştirdikten sonra solda ki menüye direk geliyor.Üstüne tıklayıp ayar penceresini açıyoruz.İki şey yapmamız gerekiyor birincisi Change the WordPress Login URL kısmından değiştireceğimiz url’ı yazmalıyız ikinci olarak yukarda Hide WP Admin kısmında ki tiki işaretleyip wp-admin’e girişi kapatmalıyız.

Kaynak
benandindar.com/wordpress-admin-paneliwp-admin-gizleme-panel-yoluwp-login-php-degistirme/


-

CloudFlare Güvenlik

Under Attack Mode: Sitenizin saldırı altında olduğunu düşünüyorsanız, bu modu seçerek sitenizi saldırı moduna alabilirsiniz. Bu mod aktif edildiğinde, ziyaretçilerinizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılar. Ziyaretçileriniz 5 saniye kadar bekletildikten sonra sitenize yönlendirilir. Bu süre zarfında CloudFlare kendi veritabanını kullanarak gelen trafiğin bir tehlike arz edip etmediğini denetler. Gelen trafikte bir problem yoksa sitenize yönlendirir. Eğer tehlikeli bir trafikse ip bloklama yaparak sitenize girmenizi engeller. Bu şekilde saldırı nedeniyle siteniz kesintiye uğramamış olur. Saldırı bittiği zaman bu modu Disable butonu ile kapatabilirsiniz.

Kaynak
wpmavi.com/blog/cloudflare-nedir-kurulumu-kullanimi-ayarlari-dev-yazi.html

-

Yazı Paylaşımı

Yazılarınızı bugünden zamanlayabilirsiniz. Mesela ben 26'sına kadar yazılarımı sıraladım günlük 2 adet olacak üzere rahatım :D

-

Banka Oltacılığı

Bayramda bankacılık oltalamalarına çıkan arkadaşlarımız var. Biz bu yüzden bayramda çalışıyoruz.

Güncel Liste: https://yapistir.io/ihHJ/

Özellikle ücretsiz internet ve para verenlere dikkat edelim.
Edit: Mrtcn



Bayramlaşmak için;

https://wmaraci.com/forum/konu-disi/wm-araci-iyi-bayramlar-wm-araci-524137.html