Merhaba arkadaşlar malum yeni adsense aldım, bir çok konuda bilgi eksiğimiz var. Öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum. Sizlerden bilginiz olan sorularda yardımcı olmanızı isterim.
1. Web adsense blogger tabanlı sitede uygulanır mı? Yoksa blogger açıp başvuru mu yapmam gerekli?
2. Adsense Ban? Yani adsenseden Ban yememek için içerikler nasıl olmalıdır.(yasak olan konular hariç, örn. İddia, uyuşturucu, prn gibi)

3. Bir sitede yazı resim oranı ne olmalıdır? Yani adsense sıkıntı çıkarmaması için konuya resim eklerken 50 kelimelik yazı yeterli midir?

4. Adsense için resim telif konusunda bir kaç resmi alıp kolaj yaparak ve üstüne imza basarak yayımlamak yeterli mi? Kolajda kullanılan resimlerin kaynaklarını yazmalı mıyım?

5. Resimleri düzgün bir şekilde açılan sosyal hesaba yükleyip oradan çekerek sitede yayınlasam uygun olur mu? Yani hosta resim atmak yerine bir sosyal hesaba atıp oradan sitede yayınlasam da hostu meşgul etmesem? Örn. Tlumbr (hesabın kapanmayacağını varsayıyorum)

6. Yüksek boyutlu resim yüklemek için cdn kullanmak mı yoksa sosyal bir hesap açıp oradan çekmek mi? Örn. G+

7.şimdilik bu kadar