Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Size danışmak istediğim bir şey var. Webmasterlığa başlayalı ve ilk internet sitemi açalı yaklaşık olarak 1 ay oldu. Açtığımdan beri de her gün düzenli olarak seoya dikkat ederek içerik giriyorum Yoast Seo eklentisini de kullanıyorum ve içeriğimi girdikten sonra google gibi getir yaparak daha çabuk index almasını sağlıyorum. Bunun dışında sitemin hızlanması için resim sıkıştırma, cache gibi bazı gerekli işlemleri de yaptım ve pagespeed-gtmetrix gibi araçlarda da sonuçlarım ortalamanın üzerinde gözüküyor. Tüm bunların yanı sıra geçen hafta 2 gün içerisinde başvurum kabul edilerek Adsense onayı aldım ve Alexa'da da bir ay gibi bir sürede 12076 Türkiye sıralaması, 1435000 dünya sıralamasına geldim.
Ancak gelin görün ki günlük ortalama ziyaretçi sayım en fazla 15 oluyor ki bunun yarısından çoğu genelde wmaracında bugünkü blog yazım konusunda paylaştığım yazılara gelenler.
Sizce hala ziyaretçi sayımda artış olmamasının nedeni ne ? Acaba yapmayı unuttuğum yapmam gereken başka bişeyler daha mı var yoksa 1 ay ziyaretçi sayımın artması için henüz kısa bir süre mi ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Eğer inceleyip öyle yanlış veya eksiklerime bakmak isterseniz de internet sitem: gendue.com