trkolik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
reklamcılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar tüm ailemin kızımın resimlerinin olduğu rar dosyasının şifresini unuttum. Hatırladığım kadarı ile hem harf hemde rakam kullandım fakat unuttum denemediğim şifre kalmadı lakin olmuyor olmuyor.
Bana önerebileceğiniz bir çözüm yolu varmı arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu dosyalarda şifreyi kırabilmek için sözlük saldırısı (dictionary attack) ve kaba kuvvet (brute force) dışında hiçbir yol yok. Sözlük saldırısı için şifre olarak koymuş olabileceğin bütün dosyaları bir metin belgesine satır satır yazıp programa tanıtman gerekiyor, dosya ne kadar büyük olursa şifreyi kırma şansın o kadar artar. Kaba kuvvet saldırısı uygulayacak olursan yine bir programa ihtiyacın olacak, bu programa şifrenin sayı ve harflerden oluştuğunu ve aşağı yukarı uzunluğunu girmen gerekiyor, uzun denemelerden sonra program belki şifreyi bulabilir ama biraz şans meselesi. occipital programı vermiş. Daha önce de dediğim gibi kaba kuvvet saldırısı yapacak olursan bu uzun sürecektir, ben de bundan birkaç yıl önce kaba kuvvet saldırısı ile arşivimin parolasını kırmak istemiştim, aralıksız 2 gün sürmüştü. Umarım şifreyi bulursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
elektrik teknisyeni
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
programların hepsi hikaye programların şifreleri bulması aylar hatta yıllar olur .. bu işler programı çalıştırayım şifreyi bulur mantıgı yok neyse hatırlamaya çalış şifreyi
www.bukadarnet.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam belki şifreyi girerken harf veya rakamı kaydırmış olabilirsiniz bende istediğim şifreyi yazayım derken örneğin 5 yerine 8 e basmışım uzun süre sonra bulabilmiştim şifreyi denediğiniz şifreleri not defterine yazın sonra tekrar tekrar aynı şifreleri denemeyin :)