lostyazilim
tr.link

Rar şifresini unuttuğum dosyayı nasıl açabilirim?

7 Mesajlar 9.911 Okunma
lstbozum
tr.link

trkolik trkolik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek reklamcılık
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 29 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar tüm ailemin kızımın resimlerinin olduğu rar dosyasının şifresini unuttum. Hatırladığım kadarı ile hem harf hemde rakam kullandım fakat unuttum denemediğim şifre kalmadı lakin olmuyor olmuyor.

Bana önerebileceğiniz bir çözüm yolu varmı arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler

wmaraci
reklam

occipital occipital Öğrenci-Blog Yazarlığı... Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci-Blog Yazarlığı...
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 126 / 122
  • Ticaret 5, (%100)
http://www.tamindir.com/rar-password-cracker-412/ :)

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Bu dosyalarda şifreyi kırabilmek için sözlük saldırısı (dictionary attack) ve kaba kuvvet (brute force) dışında hiçbir yol yok. Sözlük saldırısı için şifre olarak koymuş olabileceğin bütün dosyaları bir metin belgesine satır satır yazıp programa tanıtman gerekiyor, dosya ne kadar büyük olursa şifreyi kırma şansın o kadar artar. Kaba kuvvet saldırısı uygulayacak olursan yine bir programa ihtiyacın olacak, bu programa şifrenin sayı ve harflerden oluştuğunu ve aşağı yukarı uzunluğunu girmen gerekiyor, uzun denemelerden sonra program belki şifreyi bulabilir ama biraz şans meselesi. occipital programı vermiş. Daha önce de dediğim gibi kaba kuvvet saldırısı yapacak olursan bu uzun sürecektir, ben de bundan birkaç yıl önce kaba kuvvet saldırısı ile arşivimin parolasını kırmak istemiştim, aralıksız 2 gün sürmüştü. Umarım şifreyi bulursun.

kemalaydin kemalaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 2024 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
programlarla mümkün.
http://www.tamindir.com/rar-key/
http://www.tamindir.com/rar-password-cracker-412/

bir denemenizi öneririm.

wmaraci
wmaraci

trkolik trkolik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek reklamcılık
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 29 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

çok teşekkür ediyorum denedim bunu :S

Ek Olarak:

Batuhan adlı üyeden alıntı

Bu dosyalarda şifreyi kırabilmek için sözlük saldırısı (dictionary attack) ve kaba kuvvet (brute force) dışında hiçbir yol yok. Sözlük saldırısı için şifre olarak koymuş olabileceğin bütün dosyaları bir metin belgesine satır satır yazıp programa tanıtman gerekiyor, dosya ne kadar büyük olursa şifreyi kırma şansın o kadar artar. Kaba kuvvet saldırısı uygulayacak olursan yine bir programa ihtiyacın olacak, bu programa şifrenin sayı ve harflerden oluştuğunu ve aşağı yukarı uzunluğunu girmen gerekiyor, uzun denemelerden sonra program belki şifreyi bulabilir ama biraz şans meselesi. occipital programı vermiş. Daha önce de dediğim gibi kaba kuvvet saldırısı yapacak olursan bu uzun sürecektir, ben de bundan birkaç yıl önce kaba kuvvet saldırısı ile arşivimin parolasını kırmak istemiştim, aralıksız 2 gün sürmüştü. Umarım şifreyi bulursun.

Bu dediklerinizin hepsini yapıyorum günlerdir ama olmadı. Dosya boyutu 4gb

Ek Olarak:

Kardeşim sende çok sağol bunları hep denedim.

ivesa ivesa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek elektrik teknisyeni
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 11 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
programların hepsi hikaye programların şifreleri bulması aylar hatta yıllar olur .. bu işler programı çalıştırayım şifreyi bulur mantıgı yok neyse hatırlamaya çalış şifreyi

www.bukadarnet.com

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam belki şifreyi girerken harf veya rakamı kaydırmış olabilirsiniz bende istediğim şifreyi yazayım derken örneğin 5 yerine 8 e basmışım uzun süre sonra bulabilmiştim şifreyi denediğiniz şifreleri not defterine yazın sonra tekrar tekrar aynı şifreleri denemeyin :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al