Merhaba, hocam size tavsiyem öncelikle müşteri temsilcisini arayın ve işin gerçek yüzünü anlayın. eğer domaini backorder gibi bir şey yapmışsanız icann koşullarında gerçek sahibi geri alabiliyor veya devlet ile ilgili bir domain olduğu için domaininiz silinmiştir veya onun gibi bir şey.
ben 5 yıldır godaddy ile çalışıyorum, çok değerli ve değersiz bir çok domainim oldu ama böyle bir şey hiç başıma gelmedi yani domainin değerinden dolayı olacak iş değil bu. Adamlar milyon dolarlık domainler tutuyor müşterilerine. Sizin domain de öyle ahım şahım bir şey de değil yani.
bir ara kartla ilgi hatalı bir işlem yapmıştım ve hesabım kitlenmiş (içeride bir çok domain vardı) aradım ve gerekenleri yaptım, hem hesabımı açtılar hem de domainlerimi geri verdiler.
herkes bilip bilemeden sallamış firmaya da işin gerçek tarafını kuralları, koşulları bilmeden sallamak doğru değil.
Hatta eğer kurallara uygun bir durum var ise firma bunu karalama amaçlı bir durum olarak algılayıp bu konuyu açtığınızdan dolayı firmanın size yasal işlem başlatması bile olağan bir durum. Umarım mağduriyetiniz giderilir.