lostyazilim

GoDaddy Hakkında

56 Mesajlar 7.254 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
İşin ucunu bırakmayıp gelişmeleri ilk mesajınıza eklerseniz memnun olurum, takip edeceğim bende bu konuyu. İlk defa böyle bir şey okuyorum. Hayret verici.
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Heisenberg0133 Heisenberg0133 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)

MasterKazanç adlı üyeden alıntı

Merhaba, hocam size tavsiyem öncelikle müşteri temsilcisini arayın ve işin gerçek yüzünü anlayın. eğer domaini backorder gibi bir şey yapmışsanız icann koşullarında gerçek sahibi geri alabiliyor veya devlet ile ilgili bir domain olduğu için domaininiz silinmiştir veya onun gibi bir şey.

ben 5 yıldır godaddy ile çalışıyorum, çok değerli ve değersiz bir çok domainim oldu ama böyle bir şey hiç başıma gelmedi yani domainin değerinden dolayı olacak iş değil bu. Adamlar milyon dolarlık domainler tutuyor müşterilerine. Sizin domain de öyle ahım şahım bir şey de değil yani.

bir ara kartla ilgi hatalı bir işlem yapmıştım ve hesabım kitlenmiş (içeride bir çok domain vardı) aradım ve gerekenleri yaptım, hem hesabımı açtılar hem de domainlerimi geri verdiler.

herkes bilip bilemeden sallamış firmaya da işin gerçek tarafını kuralları, koşulları bilmeden sallamak doğru değil.

Hatta eğer kurallara uygun bir durum var ise firma bunu karalama amaçlı bir durum olarak algılayıp bu konuyu açtığınızdan dolayı firmanın size yasal işlem başlatması bile olağan bir durum. Umarım mağduriyetiniz giderilir.

Domaini backorder ile almadım. Düşecek domain listemden görüp, godaddy search konsoluna yazıp müsait olduğunu görünce aldım.

Ayrıca devlet ile alakalı bir domain değil. icisleribakanligi.com’ u kaydetmedik belediyetelefonlari.com u kaydettik

MasterKazanc MasterKazanc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İçerik üreticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 178 / 341
  • Ticaret 1, (%100)
Domaini backorder ile almadım. Düşecek domain listemden görüp, godaddy search konsoluna yazıp müsait olduğunu görünce aldım.

Ayrıca devlet ile alakalı bir domain değil. icisleribakanligi.com’ u kaydetmedik belediyetelefonlari.com u kaydettik

hocam ben devlet ile ilgili derken sadece bir tahmin yürüttüm yasal olmayabilirim dedim. icann koşullarından dolayı eski sahibi geri almış da olabilir bilmiyorum.

Siz konuyu açmadan önce godaddy'i aradınız mı peki? neden benim domainim kaldırıldı diye? nasıl olur bu diye?

bu arada beni yanlış anlama hocam. sana yardımcı olmak istedim sadece. ben firmayı falan savunmuyorum ikinci bir mağduriyet yaşamanı istemiyorum. ekşide bu tür konularla çok karşılaştım çünkü. (haksız yere açılan başlıkve girilen entry yüzünden bir hosting firması tarafından üyeye dava açılmıştı)
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
MasterKazanç mesai saatleri dışındalar hocam. Saat 20 sularında geldi bu mail öyle haberim oldu, ilk fırsatta arayacağım. Önerin için tekrar tesekkür ederim

wmaraci
wmaraci

MasterKazanc MasterKazanc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İçerik üreticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 178 / 341
  • Ticaret 1, (%100)
mesai saatleri dışındalar hocam. Saat 20 sularında geldi bu mail öyle haberim oldu, ilk fırsatta arayacağım. Önerin için tekrar tesekk ederim

rica ederim, umarım sorun çözülür yarın ilk fırsatta aramanı şiddetle öneriyorum. eminim ki mantıklı bir açıklaması var, yoksa da domaini geri verirler. ardından herhangi bir durumda geri dönüşle yine bizi bilgilendirirsiniz.

iyi forumlar.
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Aynı durum bende de oldu. Tanıdığım biri adına farklı bir ip adresi üzerinden domain satın aldık. Ve bu domaini kendi Godaddy hesabıma aktardım. Fakat benim satın aldığımı anlamışlar ki haklı olarak alan adını aldılar.

En son müşteri hizmetlerini aradım ve bu alan adını başkasına ödeme yaparak aldığımı söyledim hemen düzeltti durumu.

Godaddy asla kötü bir şirket değildir. Bir sorun vardır. Eğer her firmada olabileceği gibi yanlışlık olduysa da telafi ederler.

krm krm Kerem Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gezgin
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 55 / 124
  • Ticaret 2, (%100)

grafimood adlı üyeden alıntı

godady üyelik kabul ederken godady sözleşmesini hiç okudunuz mu :)

Sen okudun mu? :) (merak ettim)

O küçük metinleri hiç okumadım şimdiye kadar. Demekki okumak gerekiyor.

• Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
sworks bakalım nasıl bir şirket aradığımda göreceğiz...

• Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)

Gglog adlı üyeden alıntı

Paranızı iade ettiler mı?

Şuan geri ödeme yok,gözükmüyor.

AllyBey AllyBey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 60 / 116
  • Ticaret 0, (%0)
düşünsene domain satın alıp sitenin herşeyini ayarlıyosun logo satın alıyosun, reklam felan alıyosun en son gelip domainini çalıyolar, vururum onları. Aslında foruma godaddy'den domain almayın başlıklı bi konu açıp "godaddy" kelimesinde ilk sayfaya yerleştireceksin öyle akılları başlarına gelir. Canlı destekleri açıksa biraz takılayım
Heisenberg0133

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al