Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İşin ucunu bırakmayıp gelişmeleri ilk mesajınıza eklerseniz memnun olurum, takip edeceğim bende bu konuyu. İlk defa böyle bir şey okuyorum. Hayret verici.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domaini backorder ile almadım. Düşecek domain listemden görüp, godaddy search konsoluna yazıp müsait olduğunu görünce aldım.
Ayrıca devlet ile alakalı bir domain değil. icisleribakanligi.com’ u kaydetmedik belediyetelefonlari.com u kaydettik
hocam ben devlet ile ilgili derken sadece bir tahmin yürüttüm yasal olmayabilirim dedim. icann koşullarından dolayı eski sahibi geri almış da olabilir bilmiyorum.
Siz konuyu açmadan önce godaddy'i aradınız mı peki? neden benim domainim kaldırıldı diye? nasıl olur bu diye?
bu arada beni yanlış anlama hocam. sana yardımcı olmak istedim sadece. ben firmayı falan savunmuyorum ikinci bir mağduriyet yaşamanı istemiyorum. ekşide bu tür konularla çok karşılaştım çünkü. (haksız yere açılan başlıkve girilen entry yüzünden bir hosting firması tarafından üyeye dava açılmıştı)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mesai saatleri dışındalar hocam. Saat 20 sularında geldi bu mail öyle haberim oldu, ilk fırsatta arayacağım. Önerin için tekrar tesekk ederim
rica ederim, umarım sorun çözülür yarın ilk fırsatta aramanı şiddetle öneriyorum. eminim ki mantıklı bir açıklaması var, yoksa da domaini geri verirler. ardından herhangi bir durumda geri dönüşle yine bizi bilgilendirirsiniz.
iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Aynı durum bende de oldu. Tanıdığım biri adına farklı bir ip adresi üzerinden domain satın aldık. Ve bu domaini kendi Godaddy hesabıma aktardım. Fakat benim satın aldığımı anlamışlar ki haklı olarak alan adını aldılar.
En son müşteri hizmetlerini aradım ve bu alan adını başkasına ödeme yaparak aldığımı söyledim hemen düzeltti durumu.
Godaddy asla kötü bir şirket değildir. Bir sorun vardır. Eğer her firmada olabileceği gibi yanlışlık olduysa da telafi ederler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
düşünsene domain satın alıp sitenin herşeyini ayarlıyosun logo satın alıyosun, reklam felan alıyosun en son gelip domainini çalıyolar, vururum onları. Aslında foruma godaddy'den domain almayın başlıklı bi konu açıp "godaddy" kelimesinde ilk sayfaya yerleştireceksin öyle akılları başlarına gelir. Canlı destekleri açıksa biraz takılayım