-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
godady üyelik kabul ederken godady sözleşmesini hiç okudunuz mu :)
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Satın alma sözleşmesinde illaki yazıyordur bunla alakalı birşeyler. Paranıda iade etmişlerdir %100 olarak fakat bankalar çalışmadığı için mesai saatlerinde geçer anca hesabına. Aynı durumdan muzdarip kişiler olduğu için ben bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum bu olayla alakalı. Sözleşmeyi gösterip bunu kabul ettiniz vs. diyeceklerdir.
TR televizyonlarına reklam bile veren GoDaddy yi napıyormuşuz, kullanmıyormuşuz :)
Geçmiş olsun...
1 kişi bu mesajı beğendi.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Valla tam rezillikmiş. Başıma böyle bir şey gelse herhalde 1 hafta uyuyamazdım :/
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
illegal domain harici domain tutmak için godaddy tercih etmeyin. Geçmiş olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, hocam size tavsiyem öncelikle müşteri temsilcisini arayın ve işin gerçek yüzünü anlayın. eğer domaini backorder gibi bir şey yapmışsanız icann koşullarında gerçek sahibi geri alabiliyor veya devlet ile ilgili bir domain olduğu için domaininiz silinmiştir veya onun gibi bir şey.
ben 5 yıldır godaddy ile çalışıyorum, çok değerli ve değersiz bir çok domainim oldu ama böyle bir şey hiç başıma gelmedi yani domainin değerinden dolayı olacak iş değil bu. Adamlar milyon dolarlık domainler tutuyor müşterilerine. Sizin domain de öyle ahım şahım bir şey de değil yani.
bir ara kartla ilgi hatalı bir işlem yapmıştım ve hesabım kitlenmiş (içeride bir çok domain vardı) aradım ve gerekenleri yaptım, hem hesabımı açtılar hem de domainlerimi geri verdiler.
herkes bilip bilemeden sallamış firmaya da işin gerçek tarafını kuralları, koşulları bilmeden sallamak doğru değil.
Hatta eğer kurallara uygun bir durum var ise firma bunu karalama amaçlı bir durum olarak algılayıp bu konuyu açtığınızdan dolayı firmanın size yasal işlem başlatması bile olağan bir durum. Umarım mağduriyetiniz giderilir.