HizliKazanç adlı üyeden alıntı

Hocam yanlis anlamayin ama burasi günlügünüz veya bloğunuz degil calismalarinizi takip ediyorum basarilisiniz. Eger bir yonteminiz veya tekniginiz varsa fiyat cikarin mutlaka alicisi olur. Aksi halde konunuz bizim gözümüzde boştur etkisiz elemandır kimse sizin alexa günlüğünüzü merak etmez. Verdiginiz bilgiye değere bakar dedigim gibi yanlis anlamayın. !

Kaliteli Blogları satıyorum daha ne yapayım? :) tutup ne yaptığımı tek tek açıklayacak değilim elbet. Sadece Tumblr'a mesafeli duran yahut etkisini bilmeyen kesime, bu etkiyi göstermeyi çalışıyorum. İlerleyen zamanlarda Da/Pa oranlarını da ekleyeceğim mesela. Ticaret forumundayız. Benden iş alan insanlar var. Bu bir güven göstergesidir aslında. Buraya adım adım her şeyi atarak bloglara verdiğim değeri gösteriyorum. Konu dikkat çekmiyorsa da çekmesin zaten :) aynı konunun instagram için olanını da açmıştım. Amacım yapılabileceğini göstermek. Gerisini de blog açıp emek vere vere ürete ürete öğrenecekler.

Edit: Şu siteden bu ay bu kadar kazandım diye açılan konular var mesela. Bu kişilere gidip nasıl o noktaya geldiklerini, ipuçlarını, püf noktalarını sorabilirsiniz. Alacağınız yanıt da benim verdiğimdan farklı olmayacaktır. Siz kendinizi ben kendimi düşünüyorum. Her konu insanlara bilgi verici nitelikte olmak zorunda değildir.