Casus adlı üyeden alıntı

1- ticaret kategorisinde bir çok firma var araştırabilirsiniz(sınırsız diye bişey yoktur bütçeniz ve beklentiniz ne ise ona göre alırsınız eğer 1gb RAM ile 32gb RAM arasında dağlar kadar performans fiyat farkı var)
-2 adı üstünde windows sunucu tıpkı sizin bilgisayarınız gibi çalışır site kuramazsınız site çalıştırmak için linux sunucu almalısınız.
-3 uzak masaüstü ile giriş yapılıyor.


Arkadaşlar bilgilerimizin kısıtlı olduğu alanlarda lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.
windows sunucularda php ve asp en uç noktalara kadar kullanılabilir. Linux sunucularda php ile yapmak istediğin herşeyi Windows sunuculardada gerçekleştirebilirsiniz.
windows sunucularda hem web uygulamalarınızı ve hemde web sitelerinizi Linux sunucuya göre daha fazla bir performansla çalıştırabilirsiniz.
Biz yıllardır müşterilerimize windows sunucuları tavsiye ediyoruz ve sizede hem bir uygulama ve hem bir web sitesi çalıştırmak istiyorsanız performans ve güvenlik açısından bir windows sunucu kiralamanızı tavsiye ediyoruz.

windows sunucuda php site çalışmaz diyen arkadaşımızada web sitemizi incelemesini tavsiye ediyorum. https://www.hostwin.net

örnek olarak müşterilerimizden çok eski bir site yine windows ortamında php ve java ile çalışan 20 yıllık bir oyun sitesi http://www.oyunpiyat.com

işin özü şu bilgi sahibi olmadığımız konularda yorum yapmamak faydalıdır.