cihan1 adlı üyeden alıntı

Mesajınızda bold yaptığım kısım hakkında birşey söylemek istiyorum. Ben Wmaracının 4 yıllık üyesiyim. normalde reklam engelleyici kullanıyor olmama rağmen wmaracında engelleyiciyi devre dışı bırakıyorum. Kafama estikçe bir defa isteyerek reklamlara tıklıyorum. Eminimki benim gibi birçok kişi vardır hak ettiğini düşündüğü sitede bunu yapan.
AdSense politikaları gereği reklamı tıklamaya teşvik etmek ban sebebidir ve konudaki arkadaşlar konu sahibini bu yüzden uyarma gereği duymuş. Uyarı yapmak için müfettiş olmaya gerek yok. İyi forumlar


Bu arada sizin yaptığınızın da saçmalık olduğu konusunda uyarmadan edemeyeceğim. WMAracı senin 0,3-0,4 TL’lik bağışını hak etti tamam da, reklamveren sen bağış yapmak istedin diye kendi bütçesinden karşılıksız 1-2 TL dolaylarında parayı yok yere ödemek zorunda mı? Reklam da klasik bir ticarettir. Reklamveren, müşteri kazanmak için aracı kanallara ödeme yapar ve bir hizmet olan “dönüşüm yönlendirme”yi satın alır. Bir markete minettar kaldığında oranın bir müşterisinin cebinden para çalıp marketin kasasına mı veriyorsunuz? Premium üyelik alın ille de bağış peşinde iseniz.