ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Makale baya faydalı olmuş ellerinize sağlık. Konuda şu kısımdan bahsetmişsiniz ;

Ceza almamak için ideal keyword kullanım sayısı var mı? Veya kaç kelimeye ne kadar anahtar kelime kullanmalıyız?

Birde blogger sitelerimde, bazen resim dosyalarını bazense css dosyalarını harici sayfadan çektiğim için dışarıya link fazla gözüküyor. Bunun bana zararı olur mu? olursa öneriniz var mıdır?

Blogger sitelerimde optimizasyon puanım çok düşük oluyor. Fakat site dünyanın her yerinde 3 saniyeden erken açılıyor. Optimizasyon yapmasam sorun yaşar mıyım?

Paylaşım için tekrardan teşekkürler. Sorularıma yanıt verebilirseniz beni mutlu etmiş olursunuz. :)

merhabalar.
hedeflediğiniz anahtar kelimenin toplam içeriğe oranı % 2 ila % 5 arasında olması gerekmektedir. Bu oranı korumanız önemli.

optimizasyon puanınız Google PageSpeed Insights tarafından verilen değer doğru değerdir. buna önem verebilirsiniz. analiz sonrası sıkıştırılmış css, js ve görselleri kullanarak bir miktar daha yükselme sağlayabilirsiniz. yeterli değil ise destek alabilirsiniz. Bana kalırsa insanlar sitenizde hızlı dolaşabiliyorsa çok fazla sorun olmaz. sitenizde hızlı dolaşım sağlanamazsa sitenizi terk edeceklerinden hemen çıkma oranı, sayfa görüntülenme sayısıda düşeceğinden zararlı olabilir.

teşekkürler