Merhaba. Ben 27 yaşındayım. Uzun zamandır adsense üzerinden site kurarak para kazanmayı araştırıyorum. Bu konuda tecrübem çok az. Bir konuda size danışmak istiyorum. Eğer tavsiyelerinizi-önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Şuan bir işte asgari ücret çok zor kazanıyorum. Uzun zamandır web master işini araştırıyorum. Forumları,youtube vs okuyorum. En sonunda üye olup danışmak istedim.

Web master üzerine çok az şey biliyorum ama yine de araştırmalarıma-öğrenim sürecime devam edip bir site açıp denemek istiyorum. Site açma, sosyal medya hesapları vs gibi durumlarda sorun yok.

Örneğin kategori olarak ''sağlık'' alanını belirleyip ingilizce bir site açtım.. Bu alanda özgün içerikler hazırlayıp yayınladım. Daha öncede yazacağım bu alanda eğitim aldım. Yüksek lisans yaptım. Ulusal ve uluslararası kaynakları takip ediyorum. Sevdiğim bir alan olduğu için yazmaktan asla usanmayacağım. En büyük artım ise sevdiğim bir alan olması, sabırlı olmam ve büyük bir zamanımın olması. Yeter ki emeğime değsin. Ben gece gündüz o site için çalışırım. Fakat bugün baktığımızda sağlık üzerine bir çok site var. Yabancı sağlık siteleri vs dahil google da çok üst sıradalar.

Tüm bunlara rağmen ben okuyucuya güncel,doyurucu içerikler sunarsam, tüm kurallara uyarsam kısacası elimden geleni yaparsam bu işten ekmek yiyebilir miyim hocam? Tüm yaptıklarıma değer mi? Bir süre içinde acelem yok hemen para kazanma gibi bir düşüncem yok. Sadece emeğimin karşılığını alıp alamayacağımı merak ediyorum. Bu yüzden sizler gibi tecrübeli insanların yardımına ihtiyacım var.

İngilizce dilde site açıp tecrübeli olduğu halde başarısız olanlar sizce neden oluyor?

İngilizce rekabet gerçekten göz korkutucu boyutta mı?

Yazı yoğunluklu yabancı dil sitelerinde ön plana çıkmak için ekstra neler yapılabilir?

Ayrıca ingilizce sitelerde sosyal medyayı daha etkin kullanmak için hangilerini tavsiye edersiniz? Pinterest,twitter vs.

Tüm paylaşımlarınız için Allah razı olsun. Kazançlarınız daim olsun.

Saygılarımla