Hocamdan Bronz paket satın aldım.

Öncelikle iyiki makale hizmeti satın almışım ve bu kadar muhteşem biriyle tanışma fırsatı yakalayabilmişim diyorum.

Teslim ettiği makaleler tam istediğim gibiydi. Başlıklar, anahtar kelimeler ve imla kuralları o kadar hoşuma gitti ki bu makaleleri hem google'nin hemde okuyucunun hoşuna gideceğine adım gibi eminim.

Makaleleri gece başlayıp sabahlara kadar (Evet sabahın 05.00' ne kadar.) ara vermeden, her teslim edilen makaleyi bilgilendirerek yazdı.

Makalelerin hepsi bittikten sonra toplu şekilde hem makaleleri, hem gerekli dökümanları hemde her makale için ayrı ayrı özgünlük sonuçlarını mail adresime teslim etti.

Kendisiyle uzun süreler çalışmayı planlıyorum. Bu forumda birçok yazarla iş yaptım ve hocam işini hakkıyla yapan nadir yazarlardan birisidir. Şiddetle tavsiye ediyorum. :)

Hocama tekrardan her şey için teşekkür ediyorum. İlk müşteri olup, wmaracinda makalelerinizi keşfeden ilk kişi olmak da ayrıca bana gurur verdi. :)

Biliyorum yorum biraz uzun oldu ama gerçekten memnun kalmasam "makale alındı" tarzında kısa bir yorum yazar geçerdim. Fakat hocamın vermiş olduğu hizmet ve iş ahlakı muazzam. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Ben son derece memnun kaldım. :)