1 - Bu site dedikleri şey tam olarak ne oluyor anlatırmısın diye sorduklarında içimden saydırıyorum
2 - Sunucuya bağlantı zaman aşımına uğradı uyarısını gördüğümde hostinge saydırıyorum.
3 - Kod yazarken bir anda elektrik gidip bilgisayar kapandığında tedaşa saydırıyorum.
4 - Alexa değerlerimin düşmesi için içerik girdikten 1 gün sonra istediğim kadar bir düşüş yaşayamayınca alexaya saydırıyorum.
5 - İstediğim anahtar kelimede uğraşıp bir yerlere geldikten sonra bir kaç gün hiç dokunmayıp düşüş yaşadığımda google'ye saydırıyorum.
6 - Zevk alarak iş yaparken bir anda sağ alt tarafta bir arkadaşın steam üzerinden cs-go da oyun için teklif yollaması sonrası cs-go ya ayrı arkadaşa ayrı saydırıyorum.
7 - Bir domain regledikten sonra hostumun hemen aktif olması gerekirken ve genellikle 10 - 15 dakika içerisinde aktif olurken hosting firmasıyla görüşmemde 24 ile 48 saatlik bir zaman dilimi içerisinde aktif olur sözünü duyduktan sonra ''vereceğiniz hizmetin'' diye saydırıyorum.
8 - Yaptığım işten tam haz almış bir şekilde devam ederken çayım bitince evde dolduracak kimse olmadığında mutfağı salona uzak yapan müthaite saydırıyorum.
vs. vs. vs.
ben bayaa küfürbaz olmuşum ha yeni farkettim :)