-
-
Yaş/Cinsiyet
73 / E
-
Meslek
emekli
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google palavra atıyor.bundan on sene önce reklam yayınlatnak için yalvarıyorlardı.inanmasınız tık başına 1 dolar verdiklerini gözlerimle gördüm.ne zaman ortalık webmasterden geçilmez oldu (burda webmasterleri suçlamıyorum,daha doğrusu fazla suçlamıyorum) googlenin burnu kalktı.olay tersine döndü.bizler yalvarır olduk.aynı şey benimde başıma geldi.% 1000 tekrar tıklama yok.hatta size yemin ederim siteyi 20 gün kapattım.daha sonra açtım. 20 gün geçti geçmedi tak bannnnn! sebep felanca tarihte geçersiz tıklama.yuh dedim yalanlarınıza tüküreyim. o tarihte site kapalıydı.adsensenin forumlarında okuyun neler var neler.sağ baktın kabahat.sola baktın kabahat.ama suç bizde.yayınlamayın kardeşim reklamlarını.sen ben değil hepimiz.(parası için yapıyorsanız zaten verdiği para değil.sitenizin host ve domain parasını cebinizden karşılıyamıyorsanız bu işi yapmayın.) bakın nasıl yelkenlerini suya indirecek.türkiyeden reklam yayınlama için nekadar para aldıklarını biliyormusunuz?günlük bütçe 30 tl.küçük bir işletme ortalama 4 aylık reklam periyodu kullansa 4-5 milyar ödeme yapmak zorunda.bahsettiğim küçük bir işletme.birde büyük firmaları hesaplayın.kısaca bizler googlu umursamazsak o bizleri umursamak zorunda kalır.çünkü ülkemizin reklam pastası çok büyük.hemde balı börek cinsinden.