Merhaba arkadaşlar, biz internet sitemiz için bir üyelik sistemi istiyoruz. Ancak genellikle üyelik eklentileri birçok özellikle birden geliyor. Biz henüz üyeliklerin bir işe yaramasını istemiyoruz. En fazla diğer üyeleri arkadaş ekleme, yazıları favorilere alma gibi, yazıların altına üyelik hesabıyla yorum yapma gibi fonksiyonların dışında henüz bir şey olsun istemiyoruz.
Ayrıca sadece üye olanların erişebileceği bir sayfa da oluşturmak istiyoruz bu mümkün müdür? Yani bu sayfa ortada olacak ama her tıklayan giriş yapamayacak ve üye olmaları için uyaracak.
Bununla beraber ileride bir forum sistemi düşünüyoruz. Bu üyelikleri forum sisteminde de kullanabilme şansımız var mı? Yani hem siteye hem foruma ayrı ayrı üyelikler açılsın istemiyoruz. Tek üyelikle sitenin sağladığı bütün olanaklardan faydalanılsın istiyoruz. Sizlerden hem üyelik için hem forum sistemi için öneriler istiyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca siteye entegreli bir forum sitesi kurmanın ayrıca maliyetleri olur mu? Yani mesela site blabla.com ve forum.blabla.com tarzında. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.