Buraya neler yazılır ama uzun uzun yazmayacağım. Zaten anlatmaya gerek yok görüyorsunuz... Tulumbada su bitti. Bundan sonra kademe kademe fakirleşeceğiz. Kademe kademe zamlar gelecek. Her zaman dediğim gibi yaz dolayısı ile dolar kuru 6-6.30 civarı gidip geliyor. Turist rekoru kırdı ülke dünyanin parasi piyasaya sürüldü ama "CIKS" bir halta yaramadı yaramıyor. Haliyle yaz bitimiyle beraber bu zamları iliklerinize kadar hissedeceksiniz.
Teknoloji vs.. neyse de, marketten 1 kilo peyniri 50 60 liraya almaya başladığınız zaman "noluyor len" moduna gireceksiniz. Şu an ekonomik olarak hiçbir olumlu gelişme yok. Aksine her şey daha da berbat bir hal alıyor. MEB Eğitim bütçesinden 2 milyar lira kesinti yapıldı daha ne diyeyim? Eğitimde 99.sıradayız lakin eğitim bütcesinden kesilme yapıldı.
Ama havalı son model arabalar, devlet bütçesinden har vurup harman savrulan milyonlar milyarlar durdurulmuyor. Kendi adıma konusacak olursam hakkımdan en ufak dahi olsa yiyen kim varsa bogazında kalsın zehir zıkkım olsun.
Millete zam zam zam diyenler, lüks hayat sürerken evine ekmek alırken hesap yapan ailelere de sabır diliyorum.