Selam arkadaşlar, bu tarz siteler milyonlarca lira **************lık yapıyor, cezası yok mu? eğer cezası yoksa sigortalı işimden çıkıp ben de bu işe girmek istiyorum, yurt dışında olmak cezasız kalmasını mı sağlıyor, o zaman yurtdışına gidelim. ayrıca erişim engeli bile gelmiyor o kadar rahatlar, ödemeyi maxigame üzerinden aldıktan sonra chatten engelliyorlar. gerçekten yazık.

günde bin tl x 30 gün: temiz 30 bin tl. krallar gibi yaşarım. 100 tl kaybettim ama iş öğrendim, dolu tarafından bakıyorum:) gerçekten diyorum, bugün hangi ülkeler bu işe izin veriyor onları araştırıcam, bir iki ay içinde de gerekirse gidicem yurtdışına tezgahı kurucam, ciddiyim.

yaptığım araştırmalar sonucu az çok öğrenmiş olduk, burada kilit nokta cimerin harekete geçmesi ya da maxigame'ın hesabını iptal etmesi. ikisi de olmazsa eğer diğerleri free zaten hiç zarar görmeden yenisini açar. ayrıca eleman türkiyede yaşıyor hizmetlerden anlaşılan o, yurtdışına bile gerek yokmuş.:)

yaptığım şikayetler

chatbox iptali için tawk.to mail attım,
cimerden bilim sanayi teknoloji bakanlığına yazdım,
usom (ulusal siber olaylara müdahale merkezi) yazdım,
arama sonuçları için google,
ödeme aldığı şirket için maxigame,
domain için natro,
ssl için cloudflare,
host için profreehost.com'a ihbar maili attım.

https://www.sikayetvar.com/mobilpayscom

arkadaşlar bu iş beni aşar, adamlar organize **************lık çetesi çıktı, şikayetvardan bir iki siteyi denedim, konuşma bu şekilde. böyle iş yapan çok kişi var. komple toplatmak lazım bunları. google'a mobil ödeme bozdurma, oyun bozdurma, steam cüzdan kodu bozdurma kelimelerinde çıkıyorlar. tabii hepsi değildir ama büyük çoğunluğu böyle. güvenilir bu işi yapan bu forumda @Tlord (oyunbozdur.biz) arkadaşımız var gerçekten adam işini düzgün yapıyor, ticaret puanıda yüksek zaten, demek ki neymiş? google'a yazıp iş yapmamak gerekiyormuş. neyse artık daha geçen hafta instagram hesabı çalanlara müebbet verildi, cimer şikayetvar bu şikayetlerle dolu, bunlara da yakında bir operasyon çekerler, bekleyelim görelim.