worldww adlı üyeden alıntı

Merhaba. Şunu dener misiniz?
Bir blog açıp 5-6 makale girin. Blogger blogu olabilir. Daha sonra sıfır bir Adwords hesabı ile o anahtar kelimede bu blog ile reklam verin. Daha sonra onay alınca blogu kendi sitenize yönlendirin. Olursa beni etiketleyin :)


Merhabalar, blog da yapsak normal domaine de wordpress kursak veya wordpress değil herhangi sıradan bir web sitesinin içeriğini klonlayıp siteye kursak bile ki bu dediklerim en çok kullanılan yöntemlerdir, yine de yanlış beyan hatası veriyor. Genelde hata'ya ek olarak sistemleri atlatma politikasını ihlal etti veya zararlı yazılım vb falan gibi hatalar veriyor. Site içerisinde zararlı kod ve yazılım gibi hiç bir şey yok. Bu şekilde patlayan siteyi Google'ın bi site analiz aracı vardı ordan tarattığımızda falan hiçbir sorun bulmuyor. Bu arada hesaplar eski gmail. Adwords kullanılmamış hesaplar ama yine de eski hesaplar. Aynı zamanda girilen bilgisayarın çerezleri ve ip adresi temiz.

Biz illegal reklam çıkıyoruz. Sadece bu sorunlar bakın sadece ama sadece marka ihlali olan yani marka olan web sitelerinde oluyor. Kripto para borsalarının reklamlarını çıkarken oluyor. Şimdi diyeceksiniz markanın adını yanlış yazın harf ekleyin çıkarın uzatın falan, öyle yapınca da farketmiyor.

Sonuç olarak denemeye devam ediyoruz. Şuan onaylanan bi reklam var blogspot olarak girildi içerik eklenmedi sadece reklam ile ilgili bir başlık eklendi.

Sonucu yazarım büyük ihtimal bugün yarın sonuçlanır, iyi günler.