Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Sizi en iyi anlayan kişilerden biri olarak ben yorum yapayım.
Bu işe ben de aynı yoldan başladım.
Metin yazarlığına yıllar önce, henüz çocuk sayılabileceğim bir yaşta WM Aracı'nda başladım. Bırakın 2018'i, kuruşların havada uçtuğu işleri o zaman bile yapmadım.
Çok mu iyiydim? Kesinlikle berbattım; ama ticaret ahlakım sağlamdı. Şu gün, şu saatte vereceğim dediğim siparişi mutlaka o zamana veriyordum. Veremedim mi? O siparişi en kısa sürede ücretsiz tamamlıyordum. Elimden gelen 3 ise onu 5 yaparak sunmaya çalışıyordum. En basitinden içeriği doğrudan HTML formatıyla sunuyordum ki alıcı hemen yayına atsın hiç uğraşmasın.
Bunlar gibi daha nice basit özelliklerim alıcıları cezbediyor ve tekrar benimle çalışmaya teşvik ediyordu.
Belki inanmazsınız ama hala o zamanlardan sürekli çalıştığım müşterilerim var. Önemli olan başkaları değil arkadaşlar, siz ve sizin sunduğunuzdur.
Çok basit bir örnekle açıklayayım:
Bir pop yıldızını sahneye çıkarmak için 50 bin TL ödemek makuldür ama aynı yıldıza evde ailenizle yemek yemesi için 50 bin TL ödemek makul değildir.
Sizin içeriğiniz 50 bin mi ediyor? Sorun değil! 50 bine satın. Ama tek derdi ailesiyle yemek olan birine neden 50 bine popstar veriyoruz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İşte beklediğim konu budur. 2 3 yıl makale sektöründe çalıştım. Çok iyi paralar kazandım fakat ne uğruna... Verdiğim onca emeği gerçekten karşılamadığını anladım. Verdiğim onca vakti dışarıda herhangi bir işe vererek daha iyi bir yerde olabileceğimi gördüm. Ayrıca hobi işimdi fakat hep sızlandım. Bir süre önce de bıraktım. Ama hep bir yanım tekrardan girmemi istiyor. Bunların yanında hep bu konuyu açmak istemiş fakat karşılığını bulamayacağını düşünmüştüm. Teşekkür eder, oyumu verir, takibe alırım :)
Buralardayım.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Sayın
BurakE aslında çözümlerin hepsini sen kendi mesajında vermişsin.
İnsanlar daha ucuz istiyorlarsa iki şey yapabilirsin:
1. Verdiğin emeğin karşılığını verebilecek olan birileriyle çalışırsın.
2. Kaliteyi düşürür (veya sabit tutar) ama iş beklemek yerine sürümden kazanmayı denersin.
Ayrıca gerçek potansiyelini kullanmadığının farkında olmalısın. Aşağıdaki görsele gel bir birlikte bakalım:
Bu SS'i
Makale Satışı kategorisinden aldım. Bak buradaki arkadaşların hepsi kendi gücü yettiğince premium hesaplar satın alıp, işine yatırım yapmış.
Sen yatırım yapmak zorunda mısın? Elbette değilsin. Gel gelelim, elindekini pazarlamak için çabanı sınırlı tutuyorsun. Elinde en iyi yetenek de olsa pazarlayamadığın sürece en iyi ihtimalle BMW'nin yanındaki Şahin (muayeneli) olursun.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Birde farkli bir bakiş acisi taban fiyati 2 olsa adense kuruslarda geziyorken sence surumden kazanabilirmisin herkes kendi acisindan hakli ama wmaraci ne alici ne satici dengeyi kurmali ve suanki fiyat bence dengeli
Webfaresi.net Beklerim