lostyazilim
tr.link

Sizce makale taban fiyatlarında bir değişikliğe gidilmeli mi?

28 Mesajlar 3.215 Okunma
acebozum
tr.link

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 30.06.2018
    • Yaş/Cinsiyet 26 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad M** A**
    • Mesajlar 1186
    • Beğeniler 491 / 321
    • Ticaret 1, (%100)
    500 kelimelik bir makale ne kadar tutuyor ? Daha önce hiç almadım ama almak istiyorum

webimgo

BatuhanE BatuhanE Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 23.08.2016
    • Yaş/Cinsiyet 23 / E
    • Meslek Makale Yazarlığı
    • Konum Kocaeli
    • Ad Soyad İ** M**
    • Mesajlar 492
    • Beğeniler 18 / 109
    • Ticaret 41, (%90)

Marstyson adlı üyeden alıntı

500 kelimelik bir makale ne kadar tutuyor ? Daha önce hiç almadım ama almak istiyorum

Kime göre, neye göre acaba hocam? Biraz daha aydınlatırsanız çok sevinirim. Benim makale fiyatımdan bahsediyorsanız 7,5 TL ye denk gelmekte.
    Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

Umitunal Umitunal Webfaresi.net Kullanıcı
    • Üyelik 06.12.2013
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek webfaresi.net r00tadmin
    • Konum Kocaeli
    • Ad Soyad Ü** Ü**
    • Mesajlar 998
    • Beğeniler 379 / 378
    • Ticaret 27, (%93)

editörüm adlı üyeden alıntı

ümitünal 2 rakamını örnek vermiştim. 2 taban için bence de pahalı. Ama 1 TL de olmasına gönlüm el vermiyor. 1.5 - 1.75' ler düşünülebilir rakamlardır.

1.75 veren 2 yide verir zaten kaliteli yazilari olan 2 de aliyor ama piyasayi canli tutmak adina 1 iyidir ben yeni bir site actim diyelim 1000 kelimelim makaleyi 2 tlden yazdirsam 20 tl sence adense kurus kurus verirken ne zamana karsilayacak kendini tabi yillanmis seo da guclu siteler haric ama taban fiyat herkese hitao ediyo suanki fiyati gayet iyi bence

Webfaresi.net Beklerim

editorum editorum Oyunu Bul Kullanıcı
    • Üyelik 06.08.2016
    • Yaş/Cinsiyet 25 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Zonguldak
    • Ad Soyad G** A**
    • Mesajlar 534
    • Beğeniler 70 / 127
    • Ticaret 1, (%100)
    Marstyson Hocam arkadaşın fiyatını bilmiyorum ama genel olarak 4TL civarına yapıyorlar. Şuan zaten bir kitap işiyle uğraşıyorum sonrasında kim bilir bir bakarsınız yine eski sektöre atlarım 😂

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 06.08.2016
    • Yaş/Cinsiyet 25 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Zonguldak
    • Ad Soyad G** A**
    • Mesajlar 534
    • Beğeniler 70 / 127
    • Ticaret 1, (%100)

ümitünal adlı üyeden alıntı

1.75 veren 2 yide verir zaten kaliteli yazilari olan 2 de aliyor ama piyasayi canli tutmak adina 1 iyidir ben yeni bir site actim diyelim 1000 kelimelim makaleyi 2 tlden yazdirsam 20 tl sence adense kurus kurus verirken ne zamana karsilayacak kendini tabi yillanmis seo da guclu siteler haric ama taban fiyat herkese hitao ediyo suanki fiyati gayet iyi bence

Hocam ilk olarak 100 kelimesi 1 tl olup 1000 kelimesi 10tl yapan ben hiçbir yazar görmedim. Her türlü indirime düşüyor maalesef. Fakat velevki oldu diyelim, eğer o kişi yeni başladığı bu sitede iyi olmak istiyorsa vermeli hocam ya da yazmasını bilmeli. Benim naçizane görüşüm.
    Ayrıca 1.75 veren 2 verir mantığı çok yanlış. Biz burada 2 3 makale alan kişilerle çok çalıştığımızı söyleyemem en azından kendi adıma. 500 600 makaleyi 1 müşteriye yazmışlığım var ve o 25 kuruş ne kadar fark yaratır hiç bahsetmeyelim.
    Umitunal BatuhanE

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.06.2018
    • Yaş/Cinsiyet 26 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad M** A**
    • Mesajlar 1186
    • Beğeniler 491 / 321
    • Ticaret 1, (%100)

Marstyson Hocam arkadaşın fiyatını bilmiyorum ama genel olarak 4TL civarına yapıyorlar. Şuan zaten bir kitap işiyle uğraşıyorum sonrasında kim bilir bir bakarsınız yine eski sektöre atlarım 😂

Özgün olma garantisini nasıl yapıyoruz ? Yani karşımızdaki çeviriden çevirip verip vermeyeceğini nasıl anlıyoruz ?

• Üyelik 06.08.2016
    • Yaş/Cinsiyet 25 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Zonguldak
    • Ad Soyad G** A**
    • Mesajlar 534
    • Beğeniler 70 / 127
    • Ticaret 1, (%100)
    Marstyson Birçok yazarın kendi adına verdiği bir garantisi vardır. Benim iade garantisiydi ve arada saykoluk yapıp 300 makaleyi bile nedensizce iade etmek isteyen olmadı mı oldu. Fakat ben müşterilerimde bunu çok az gördüm. Her biri beğendi ve devamını istediler. Yani diyeceğim o ki biriyle anlaşırsınız az sayıda makale ile onu görür ona göre onunla uzun bir süre için çalışmalara devam edersiniz.
    Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
    • Üyelik 08.04.2012
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek Metin Yazarı/Editörü
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad B** G**
    • Mesajlar 935
    • Beğeniler 1087 / 1028
    • Ticaret 91, (%100)
    BurakE hayır neden yanlış anlayayım. Ortada bir sorun olduğu iddia ediliyor, biz de bunu çözümlemeye çalışıyoruz :)

Siz bir iddia sunuyorsunuz, ben de buna karşılık "kendi görüşlerimle" cevap veriyorum.

BurakE adlı üyeden alıntı

Zamanınde premium alıp BMW olmayı denemişliğim de bulunmakta :) Ancak 3 yıldır bu sektörde yer alıp, birçok arkadaşın emeğinin karşılığının bu olmadığı görüşündeyim. Yanlış anlamayın sizin görüşünüze de hak veriyorum, çalışana her türlü kapı açılır.

Bakın yukarıdaki mesajda hala aynı yanıtlar var:

1- Emeğinizin karşılığını verecek kişilerle çalışın.
    2- Yeteneğinizi pazarlayın ve söylediğiniz gibi "çalışana her türlü kapı açılacağını" unutmayın.
    3- BMW'yi köy yolunda sürmeyin, piste çıkın.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

• Üyelik 06.08.2016
    • Yaş/Cinsiyet 25 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Zonguldak
    • Ad Soyad G** A**
    • Mesajlar 534
    • Beğeniler 70 / 127
    • Ticaret 1, (%100)
    Being 'in görüşleri gerçekten çok güzel olmakla birlikte @cgrclk 'nın görüşlerini merak ettim.
    Not: Biri etiketleyebilir mi? Telefonun gazabına uğruyorum 😂

• Üyelik 30.06.2018
    • Yaş/Cinsiyet 26 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad M** A**
    • Mesajlar 1186
    • Beğeniler 491 / 321
    • Ticaret 1, (%100)

Marstyson Birçok yazarın kendi adına verdiği bir garantisi vardır. Benim iade garantisiydi ve arada saykoluk yapıp 300 makaleyi bile nedensizce iade etmek isteyen olmadı mı oldu. Fakat ben müşterilerimde bunu çok az gördüm. Her biri beğendi ve devamını istediler. Yani diyeceğim o ki biriyle anlaşırsınız az sayıda makale ile onu görür ona göre onunla uzun bir süre için çalışmalara devam edersiniz.

Ben de yanıma site için ortak almak istiyordum . Amacım içerik girebilecek biriydi .
    Aslında içerik yazdırıp paylaşmak daha mantıklı . Karışan eden olmaz , her zaman tek sahibi olurum .
    Çok teşekkürler . İyi bir fikir verdiniz bana

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al