-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Evet arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bunları burda niye paylaşıyorum bende bilmiyorum konularıma pek cevap alamasamda yazma gereği duydum. Son bir haftadır psikolojim baya bozuldu yada ben öyle hissediyorum 6 kilo verdim NE İÇİn ? BİR Kız yüzünden, vaktimin çalınmışlığından, günlerimin, aylarımın, saatlerimin,saniyelerimin ve tüm zerrelerimin çalınmışlığı yüzünden belkide. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum İmanı kuvvetli biri olarak intihar düşünmedim düşünmüyorumda ama giderek kendi kendime ölüyorum sanki içim sıkılıyor bişeyler sıkıştırıyor beni yemek yemiyorum, su içmiyorum, sigara ve çay her daim yada kola içiyorum tüm besin öğelerim bunlar oldu 1 haftadır. Ne yapmam gerekiyor ne yapmalıyım nasl kurtulabilirim bu illetten :( Samimi bi ortam olduğu ve değerli insanların barındığı bir ortam olduğuna inandığım için bunları burada paylaştım değerli vaktinizi çaldığım için özür dilerim hepinizden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İmanım güçlü diyorsan bir kıza bu kadar üzülmemen lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Bir kızla sözlüydüm yakında evlenecektik . O Yüzdendir Üzntüm.
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiç bir kız yemek, su, oksijen gibi yaşaman için gerekli olan şeylerin yerini tutamaz. Hiç bir erkeğin kızlara ihtiyacı yoktur. Dünyada sadece ihtiyacın olan şey konfordur. Üzümden alamadığın tadı erikten almaya çalışacaksın. Zira üzüm senlik bir meyve değil.
Bir kıza vereceğin sevginin tamamını ailene ve gerçek dostlarına ver. Emin ol daha mutlu olacaksın. Biz de sevdik vakt-i zamanında fakat başkasının oldu. Elde var sıfır. Hali hazırda doğrulara konmak yerine, yanlış yapa yapa doğruları bulmayı tercih et. Kazık yiye yiye tecrübeli bir insan haline geleceksin.
Demiş ki Halil Sezai: zaten Aşk'lar hep böyle...
Sen erkeksin... Tabiattaki yırtıcı, baskın, güçlü ve sadık yaratık... Kadınlar sevemez; sevdiklerini sanan sığınmacı yaratıklardır. Sığınmak için liman ararlar. Kadınlar kendi başlarına ne kadar süre geçinebilirler?
Seni temin ederim ki bir çok hatundan güzel yemek yapabiliyorum. Bir ütü yaparım ağzın uçuklar. Bir temizlik yaparım bayılırsın. Bir kendimi savunurum bravo dersin. Bir sevgili yaparım Miss Turkey'den mi dersin...
Ne mutlu Erkekliğe... Yaşasın şanlı erkeklik...
Özet olarak: Kız milletine güven olmaz.
Tanı: Kısa süreli depresyon.
İlaçlar: Sosyalleşmek.
Geçmiş olsun.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yaw bende bi kıza aşık oldum kız uzaktan akraba hergün babasıyla yüzyüze geliyorum şimdi kıza çıkma teklif etsem kızın o tarz şeylerle işi yok lys ye girdi bu cuma 410 yaptı öss de bende böyle bakma sende çalış dedim kendi kendime...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi ki kimse sevdiği insandan ayrılmak istemez. Şu an bir depresyon aşamasındasınız doğaldır. Bu zor süreci atlatmanın tek çözümü sosyal aktivitelere katılmak gerekir bol bol gezin yalnız kalmamaya çalışın arkadaşlarınızla vakit geçirin.
Skype ; eneskaya07
Dogan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrılığın acısı 40 gün sonra geçermiş derler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
En Son "Varlığın bana yetmiyorken, Yokluğunla avnmak zorundayım..! Ya al götür kalanımı, Ya da gel,tamamla eksik kalan yanımı..." Bunu söylemiştim .