kehribar adlı üyeden alıntı

Size bunca yıllık hayatım boyunca tecrübe edindiğim bir tavsiye vermek istiyorum, kimse yanlış anlamasın. Asla bir değeri kötülemiyorum veya aşağılamıyorum. Sadece bu değerleri yaşayan bazı insanların yanlış yaşadığını belirtmek istiyorum.

Nerede bir hacıyım hocayım veyahut osmanlı torunuyum türk oğluyum öyleyim böyleyim vatanım için şöyle yaparım böyle yaparım asarım keserim tarzında zihniyete sahip bir adam görürsem hiç diyalog kurup iq seviyemi düşüremem. Çünkü istisnalar hariç hep böyle olaylar o profil insanlardan çıkıyor. Ülkü ocaklarından bir başkanda aynı bu sebepten dolayı ifşalanmıştı.

Yani diyeceğim o ki, böyle insanlar etrafımızda var ve olmaya devam edecek. Keşke olmasa.
Müslümanlık gibi harika bir dini böyle bu şekilde kullandıkları için insanlar dinden soğuyor. Şimdi bu adamın yanında müslümanlığa bir laf etsen ettirmez. Ama yaptığına bak işte.

Ben görmedim bu güne kadar bir ateistin 10 yaşında kızı taciz ettiğini. O yüzden bir insanla tanışırken dinine, diline, ırkına bakmak yerine insan mı diye bakın.

İmam'ın oğlu pezevenkte olur, pezevenkin oğlu imam da olur. Kimin ne olacağı hiç belli olmuyor şu devirde.


kusura bakma ama bu adamın ateisten farkı yok Allah korkusu olmayan her insan bunu yapabilir :) O yüzden Allah korkusu önemli.