DevOPS ücretiyle bana bir hiz testi alirmisin .. cok server satandan yardim istedim kimse bilmiyormus .. :) parasiyla yaptiralim yapabilirsen sadece hiz testi lazim... kac mb gösterior.. eger düsükse sözlesmeye uymadiklari icin avukata vercem lütfen ücretini vercem.
myloctan bir server aldim ..hiz testinde 78 mb gösteriyor..ve cok asiri düsük ..adamlara destekten yazdim biz baska firmanin testini kabul etmeyiz bizim kendi sirketimizin hiz testini kullancaksiniz diyorlar.. bende dediklerinden bir sey anlamiyorum..
speedtest.net ten aldigim hiz testleri herzaman dogru cikiyor.. evimde 450 mb internetim var ayrica ayni firmadan aldigim 2 vds var hepsi oldugu gibi gösteriyor fazlasi var eksigi yok...ama bu serverda sorun var kabullenmiyorlar.. ve benimde anlamadigimi bildikleri icin illa asagidaki komutlarla hiz testi al diyorlar ..yapmaya calistim olmuyor .. lütfen anlayan bir arkadas bir hiz testi alsin ALLAH rizasi icin
ben windows 208r8 kullaniyorum ubuntuyla debianla ne isim varki..anlamiyorum
benden bunu yapmami istiyorlar
(Installieren Sie das Paket "lperf3") unter Ubuntu bzw. Debian wäre es dieser Befehl: apt-get -y install iperf3
Sobald die Installation Abgeschlossen ist beginnen Sie ihren Test mit folgendem Befehl:
iperf3 -c speed.myloc.de -p 5200 -P 10 -4 Sobald Sie Verbunden sind geben Sie diesen Befehl ein:
-R reverse mode (Download Test ab Debian 7):
iperf3 -c speed.myloc.de -p 5200 -P 10 -4 -R