cgrclk adlı üyeden alıntı

Çünkü bir anakart yapmak öyle sıradan basit bir olay değil. Bu gördüğümüz anakartın devre tasarımını bile yapabilecek sayılı insan vardır Türkiye'de. Ayrıca bir ürün alibabada varsa bu ne anlama geliyor? Seri üretimi yapılan bir ürün anlamına geliyor. Yani bir fabrika olması gerekiyor bunu yapan. Görünen köy kılavuz istemez. Kart birebir aynı.

Bir asus grafik kartı nasıl yapılıyor aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz ki anakart daha zorlu bir süreç. Anakartın nasıl yapıldığına dair videolar da var.

Ölçüm aletiyle verdiği pozdan zaten ne olduğu anında anlaşılıyor durumun. Açık ve net milleti dolandırmaktır bu olay. Başka bir açıklaması yok. Buna inanıyor olamazsınız, ben de buna inanmıyorum yani. Şaka yapıyorsanız bilemem tabi.

Yerli anakart ile ilgili haberi yapılan şahsın sunduğu anakart modeli hakkında daha somut bulgulara bakılarak bir sonuca varmalıyız belki de, bundan bahsediyorum. Bizler ne söz konusu şahsın çıraklığını yaptık, ne de ürettiği anakartı satın alıp Alibaba'ya gittik. Bunları yapmamız belki "daha neler?" dedirtebilir, ancak yapmamışsak böyle bir konuyu fazla iddialı ve art niyetli buluyorum.