westlife adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi 18 yaşında, hatta 18'den açık ara küçük yaşta olan insanlar neler başarıyor bu dünyada biliyor musun sen? Türkiye'den böyle bir çocuğun çıkma ihtimalini niçin kabul etmek istemiyorsun? Kamuoyuna neden açıklamada bulunmadı sorusu bence en saçma mazeret ama bende kendimi senin yerine koyup bu soruyu sorduğumda, anakartı üretip üretmemesiyle ilgili bir konuya bağlayamıyorum. Çiftlikbank'la başlayan palagrafı zaten geçiyorum, ve bakıyorum, hala art niyet, hala art niyet...

Siz eğer yapılan haberlere güveniyorsanız kesinlikle aldanmayın . Çünkü buna dair kendi yaşadığım örneği de verdim . Ülkemizde yerli ve milliliği kullanarak insanları dolandıran birçok insan var . Attığı videoyu da izlerseniz, biraz daha yargılarınız değişebilir . Dedikleri gibi bu iş bu kadar basit bir olay değil . Koca koca fabrikalarda yapılabilecek bir parçayı kendi başına üretebiliyorsa, ya çoktan başka ülkede olurdu ya da çok daha büyük desteklerle özel firmalar adına çalışırdı . Yakında da görürüz zaten **************lık olduğunu