Ben mi fazla iyi niyetliyim? :D Benim kabul etmediğim tek nokta; şahsa ************** denmesi. Çünkü bundan henüz emin değiliz. ************** olabilirde, olmayabilirde. İhtimalleri tartışmıyorum. Bizim; şahsın ************** olup olmadığı, anakartı gerçekten üretip üretmediği hakkında varsayımlar dışında hiçbir fikrimiz yok. Ve şahsen bu süreçte ne ************** derim, ne de üretti derim. Ancak herkesin dediği gibi; ileride muhakkak göreceğiz. Kısacası: Bence bu konu yargısız infaz niteliğinde..
Hocam konu yeterince açık suya su demek lazım ama siz hala savunmuyorum adı altında o kişiyi savunuyorsunuz bize. Konu yeterince açık 18 yaşında çok kişi çok şey başarıyor evet! Fakat anakart mevzusu bireysel bir başarı olamaz anladiniz mi? O plaket o devreler devre yolları düzlükleri devre içine atıldıktan yolları belirlendikten sonra ki kaplamalari madde değişiklikleri işlemci yuvasinin bütün akşamları yongalarla birleştirilmesi ram yolunun islemciyle uyumlu olması ki PCI baglantilarini yani konusunu es geçiyorum. Üzgünüm normalde sizin tarafınızda olurdum daha belli değil falan ama donanımdan anlayan bir insanim. Taiwan muhabbetini de araştırın derim