BurakE adlı üyeden alıntı

siz makale başlığı konusundan istinaden, benden sadece makale başlığı istediniz, bende ona göre attım hocam. Zaten sıkıntı olan şey olumsuz ticaret puanıydı. Bana bu hizmete para vermem deseniz yine tamam derdim. Üslubunuz ve boğazınızdan girsin hayrını görmeyin gibi şeyler on tl için hoş değil.

BurakE adlı üyeden alıntı

Ben ahrefs raporu vereceğim demedim. https://wmaraci.com/forum/makale-alimi/makale-basliklari-alinacaktir-526143.html Burdaki arkadaşa ahrefs üzerinden diğer rakip sayfaların makale başlıklarını verdim. Arkadaşa da aynısını sunacağımı söyledim. Kendi kafan göre anlayıp burda sallama.

sana iki üç mesajda şunu ve benzeri şeyler söyledim

hocam bak orada liste var. uzunca bir liste. sen bana bi siteden 15 tane yazi koyup paylasiyon ki bunu ucretsiz yapan bir suru site var.
ben detayli bir rapor alacam dusuncesiyle bu raporu aldim.

hani bir kaybin olsa neyse diyecem. ama yok alti ustu bunlarin raporunu indirecen. veya copy paste yapacan.

ama sen bana diyon ki 10 tl verdin dunku arkadas 25 verdi ben cok bile yaptimm

ekstra yapacagniz bir sey de yok alti ustu önunuze cikan raporu indirip atacaksiniz.

biraz anlayış gösterip oradaki listeyi indirip gönderseydin sana ne zararı olurdu merak ediyorum ??