sana iki üç mesajda şunu ve benzeri şeyler söyledim
hocam bak orada liste var. uzunca bir liste. sen bana bi siteden 15 tane yazi koyup paylasiyon ki bunu ucretsiz yapan bir suru site var.
ben detayli bir rapor alacam dusuncesiyle bu raporu aldim.
hani bir kaybin olsa neyse diyecem. ama yok alti ustu bunlarin raporunu indirecen. veya copy paste yapacan.
ama sen bana diyon ki 10 tl verdin dunku arkadas 25 verdi ben cok bile yaptimm
ekstra yapacagniz bir sey de yok alti ustu önunuze cikan raporu indirip atacaksiniz.
biraz anlayış gösterip oradaki listeyi indirip gönderseydin sana ne zararı olurdu merak ediyorum ??
hocam bak orada liste var. uzunca bir liste. sen bana bi siteden 15 tane yazi koyup paylasiyon ki bunu ucretsiz yapan bir suru site var.
ben detayli bir rapor alacam dusuncesiyle bu raporu aldim.
hani bir kaybin olsa neyse diyecem. ama yok alti ustu bunlarin raporunu indirecen. veya copy paste yapacan.
ama sen bana diyon ki 10 tl verdin dunku arkadas 25 verdi ben cok bile yaptimm
ekstra yapacagniz bir sey de yok alti ustu önunuze cikan raporu indirip atacaksiniz.
biraz anlayış gösterip oradaki listeyi indirip gönderseydin sana ne zararı olurdu merak ediyorum ??
aldığım pakette günlük sorgu limiti 5, bundan ötürü hepsini atamadım. Ama ben sana şunu sormak istiyorum. Sana anlattığım ve vereceğim şeyden eksik olan neydi? Keşke bunu olumsuz ticaret puanını kullanmadan önce belirtseydin. Ahrefs konusunda çok fazla bilgim yok. Sadece diğer arkadaşa sağladığım hizmetin aynısını hatta biraz daha fazlasını sana verdim. Ama suçlu oldum.