Öncelikle şu an fotoğraf paylaşımı konusunda lider olan ve bütün cihazlardan erişim yapılabilen "instagram" varken neden bir masaüstü uygulamasında fotoğraf paylaşmak isteyelim.

Ayrıca şu veya bu konu hakkında para kazanırsın dememizde yanlış olur. Giyim üzerine fotoğraf paylaşırsan kıyafet firmaları, yemek üzerine fotoğraf paylaşırsan yemek firmaları reklam verir. Yani hangi konuda iyisen o konuyu seçmelisin.

Fakat dostum bence yol yakınken bu projeden uzak dur. Tabi büyük yeniliklerin olacaksa projeye bir an önce başla ama bence "instagram" varken kimse masaüstünde fotoğraf paylaşmak istemez. :( Özellikle mobil kullanımın arttığı bu dönemlerde....

Amacım projeye başlamadan seni soğutmak veya klasik bu proje tutmaz diyenlerden olmak değil. Amacım projeye başlayacaksan yaratıcı yenilikler getirmen yoksa bu projenin işe yaramayacağını gösterebilmek.

İnşallah yanlış anlaşılmam. İnşallah projende iyi konumlara gelirsin. Son olarak en çok geliri tahminimce "moda, stil, kıyafet ve tatil" konularında kazanırsın gibime geliyor.