Hocalar şuan ne yapacağımı bilemez haldeyim ufaktanda panik durumundayım sorularıma çok açık cevap verirseiz sevinirim.
1-) Yks sınavına girdim biraz dandik puan aldım tercihlerim arasındanda en dandik olan okul çıktı ek tercihleri bekliyorum (tarihi belli değil bile :mad:). Ancak gitmek isteğim üniversiteler istanbul da haliyle yurtta kalmayı planlıyorum ancak 10 Eylül de (Bu güne göre 7 gün sonra) başvuruları bitiyor. Ben ek tercih yapıp okul belli olunca e kyk yuduna başvuracaktım (aklımda bu vardı / tabi yurt çıkarsa falan) ama 10 Eylülde biten yurda nasıl ek tercih yaptıktan sonra başvuracam.
2-) Ben riske girmemek adına dgs sınavınada girdim eğer ek tercihlerden iç açıcı bir sonuç alamazsam dgs üzerinden girecem ancak yurt sorunsalı yine devrede. Üstelik dgs tercihleri tarihi bile belli değil.
3-) Diyelimki istanbuldaki hedefim olan okula kayıt oldum ve maksimum 1 aylığına kalack bir yer buldum bu süre zarfında yurt meselesini (devlet yurdu olaması ilk önceliğim olmazsa ucuz özel yurt) nasıl halledebilirim
Yani işin özü asıl meselem yurt :D:D