Merhaba Türkiyeden PayPal kullanabiliyorum. Şuanda e-ticaret sitemden ödeme alabiliyorum. Bir video hazırladım. Tecrüblerimi aktardım. Paypal ile yurtdışı ödeme almak isteyen arkadaşların işine yarayacağını düşünüyorum.
Zamanla bu hesabı kullanırken ki gelişmeleri bu konunun altında updateleyebilirim. Herkes açısından faydalıda olur. Önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Birşeyler denemek istediğinizde karşınıza PayPal problemi her zaman çıkacak. Paypal türkiyede olmadığı için birşeyler denemekten vazgeçen çok insan biliyorum. Böyle saçma bir sebepten olmamalı “vazgeçmeler”. Dünya genelinde insanların böyle bir problemi yok direk ne yapacaksalar ödemeyi paypalla alacaklar. Ama bizim ekonomik durumumuz çok iyiymiş gibi birde karşımızda böyle engeller var. Neyse Tabii PayPal alternatifleri mevcut ama paypalda bambaşka bir alternatif çünkü bir yatırım yapmak zorunda değilsin ve bunu kullanarak para göndermekte herkes gönüllü vs vs çok uzatmak istemiyorum. Çünkü videodada çok uzatmışım, kamera karşısında pek iyi değilim alışmaya çalışıyorum.
Blog web sitemde biraz estonya e vatandaşlıkla PayPal hesabı almak. Parayı burada atmden çekebilmek konusuna küçük değindim. İyi çalışmalar.