-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Karikatürname adlı üyeden alıntı
bankanın içini boşaltmak için yapılan bir operasyon. ABD'de devam eden davada Halkbankasına ceza kesilmesi vb sözkonusu olabilir. Önceden bankanın içini boşalttılar. Tabii o anda farkeden pek çok kişi de bu üçkağıttan faydalanmış oldu.
İşlemleri geri alamazlar. Adam halkbanktan aldığı parayı trasfer etmişse nasıl geri alacaksın?
Saat 22.00 da oluyor işlem. EFT yapamaz kimse. Yarım saat sonrada işlemlere bloke konuyor.
İşlemlerin iptalini de sadece insanları susturmak için basına söylenmiş bir yalan olduğunu düşünüyorum. İşlem yapan biri netleştirebilir konuyu. Parası duruyor mu noldu vb.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ahahah ben de diyordum neden iptal ettiler ucuza dolar alanların hesaplarını :D Banka düzgün bir şey yapmış onu da engelleyecekler :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Etik açıdan da geri alamaz satılan dolarları. Bence hukuki açıdan da yapamaz.
Süpermarkette çalışırken nadiren de olsa eski etiketi değiştirilmemiş, ama kasadaki bilgi sistemine yeni etiket fiyatı eklenmiş ürünler çıkardı. Müşteri reyonda bakıyor 3,90, kasaya geliyor 4,25. O ürün müşteriye 3,95 olarak verilirdi. Ayrıca adam zorla almamış, sen koymuşsun fiyatı, sen satmışsın.
Zaten bu açıklamanın da gerçek olmadığını düşünüyorum. Bankanın içini boşaltmak için operasyon yapıldığı bana gayet mantıklı geliyor.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!