lostyazilim

Hosting piyasası nereye gidiyor

72 Mesajlar 12.751 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)
Bu konu açılmış tamamda bilişim hostingide kapatıp gittiniz? tepki mi ölçüyorsunuz anlamadım

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
wmaraci
reklam

BilisimHosting BilisimHosting İnternet Teknolojileri Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Sistem Engineer & CCNA
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 7 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

SpeciaL adlı üyeden alıntı

Bu konu açılmış tamamda bilişim hostingide kapatıp gittiniz? tepki mi ölçüyorsunuz anlamadım

merhabalar

sağlık herşeyden öncedir kapanma sebeblerimizden diğeride

bu sorundan meydana gelmektedir.

firmamızı geçici olarak kapanmıştır.

bu kapanmadan dolayı hiç bir müşterimizi magdur etmedik tabikide sorunlar olmuştur. onları çözüme ulaştırdık

kimse bu konuda somut bir adım atmıyor bende böyle bir konu açayım yorumları alayım dedim

firmamız 1 yıl içerisinde yeniden yapılanarak açılacaktır

Ek Olarak:

Metin adlı üyeden alıntı

Başkasında barınan bilgisayarlar ile sözde kurumsal görünerek iş yapmanın bir teminatı yoktur. İstediğiniz kadar yatırım yapın, ipleri elinize almanız gerekiyor. Kendi data merkezine sahip firmalar bile kimi zaman ne tür problemlerle karşılaşıyor, bırakın DC'yi, aşağı yukarı basit bir reseller alanlar, hostculuk oyunu oynamaya başlıyor.

".. Paketler ortalama aylık 20 TL olsa, işte 10 tane müşteri yakalasam, ohh oturduğum yerden güzel para .."

Bu mantıkla bu kadar önemli bir görevi üstlenmek vebaldir, hosting ve yer sağlayıcılıkta önemli olan memnuniyettir. Her firmada irili ufaklı problemler doğabilir, önemli olan memnuniyet çerçevesinde, basit ücretlerin lafı yapılmadan, teknik desteği verebilmektir.

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor, ama insanlar işin içine girip rezil olmadan durumu anlayamıyorlar.

evet çok haklısınız bu sektörde 5. yılımızı bitirdik 6. yılımızda sağlık sorunlarım yüzünde geçici olarak bıraktım

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al