merhabalar
sağlık herşeyden öncedir kapanma sebeblerimizden diğeride
bu sorundan meydana gelmektedir.
firmamızı geçici olarak kapanmıştır.
bu kapanmadan dolayı hiç bir müşterimizi magdur etmedik tabikide sorunlar olmuştur. onları çözüme ulaştırdık
kimse bu konuda somut bir adım atmıyor bende böyle bir konu açayım yorumları alayım dedim
firmamız 1 yıl içerisinde yeniden yapılanarak açılacaktır
Ek Olarak:
Metin adlı üyeden alıntı
Başkasında barınan bilgisayarlar ile sözde kurumsal görünerek iş yapmanın bir teminatı yoktur. İstediğiniz kadar yatırım yapın, ipleri elinize almanız gerekiyor. Kendi data merkezine sahip firmalar bile kimi zaman ne tür problemlerle karşılaşıyor, bırakın DC'yi, aşağı yukarı basit bir reseller alanlar, hostculuk oyunu oynamaya başlıyor.
".. Paketler ortalama aylık 20 TL olsa, işte 10 tane müşteri yakalasam, ohh oturduğum yerden güzel para .."
Bu mantıkla bu kadar önemli bir görevi üstlenmek vebaldir, hosting ve yer sağlayıcılıkta önemli olan memnuniyettir. Her firmada irili ufaklı problemler doğabilir, önemli olan memnuniyet çerçevesinde, basit ücretlerin lafı yapılmadan, teknik desteği verebilmektir.
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor, ama insanlar işin içine girip rezil olmadan durumu anlayamıyorlar.
evet çok haklısınız bu sektörde 5. yılımızı bitirdik 6. yılımızda sağlık sorunlarım yüzünde geçici olarak bıraktım