sezaiacima adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Benimki öyle merkezi bir yerde değil. Bana 20 gb akn olsa da olur. Ben interneti çok fazla kullanan birisi değilim. Fakat şöyle bir şey var, hep lazım oluyor. Avea'nın 20 gb akn'si olsaydı da yeterdi bana mesela. Bazen çok fazla indirmeler de yapabiliyorum. Bunun için kafenin birine gidip, orada oturup, indirme yaptıktan sonra çıkıyorum. Ama bir yerden sonra sıkıcı bir hâl alıyor bu durum. Sonucu benimle de paylaşır mısınız?

Hocam çok kullanmıyorsun diye 50GB kotaya 139 TL veya 99TL vermek akıl işi değil. Yani insanın içi rahat etmez. O kota birde su gibi gidiyor. İnternette aratın yani neler var neler. Sınırsız neti 89TLye kullanmak varken neden 99TLye 50GB akk vereyim di mi? Ulaşabileceğim en üst Turk ******* yetkisine ulaştım. İl müdürlüğünden vs.. de daha üst. Bakalım ilgileneceğini söyledi, bu işleri takip etmesi için birini de yönlendirdi bana sağ olsun. İnternette okuyorum, bu tür işlerde sağlam kişilere ulaşirsanız 1 ayda altyapıyı çekiyorlar.

Bu arada bende de tamamen altyapı yok gözüküyor fakat üst kat alt kat ***** kullanıyor anlamadım gitti. Port yoksa da altyapı yok olarak gözüküyor heralde. Fiber kutusu çektirmek için başvurdum. Sayemde komşular da nasiplenir artık :)

Sınırsız 15 20mbit net kullanmak varken kota hesabı yapmak insanın cidden zoruna gider. Taahütlü olmasa ve 99TL olsa neyse birde 2 sene taahütlü caymak isteseniz uğrasır durursunuz