Hayir Tescilli Oldugunu Düşünmüyorum
Sitede instagram ile alakalı yasal olmayan şeyler paylaşırsan takipçi satışı gibi sıkıntı çıkacaktır. Ama instagram bloğu tarzı birşey yaparsan birşey olmaz. Tamamen amacına bağlı
Hocam bence hiç bir şey olmaz şuan Google üzerinden binden fazla var öyle site
Arkadaş madem bilmiyorsunuz susun. Yanlış yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmesek ???
Bu arada yukardaki wipo davalarınada bakın çok bilen arkadaşlarım. iyi inceleyin neler olmuş görün.
btnaslan021 Google üzerinden aradım epey bir kaçtane çıktı ama çıkanların çoğu instagramın sitesi.
Quaites Arkadaşımız tescilli değil demiş vay arkadaş türkiye patent enstutisindemi çalışıyon sen yada açıp baktın mı tescillimi diye ?
https://resmim.net/f/67QX53.png
Eeee araştırmadan bol keseden atmak kolay mesele bilerek birşeyler yapmakta. Gene yukardaki arkadaşlar sizden örnek vererek birşey anlatacam sakın üzerinize alınmayın.
Bir webmaster adayı arkadaşım bir gün geldi heyecanlı heyecanlı anlatıyor.^^ filan markanın bu uzantısını aldım bitirecem o firmayı domain de bilgilerin hepsini salladım. Hostu da aldım. Bir forumda insanlara sordum bir şey yapamaz dediler forumdakiler.^^ Bu lafı diyen arkadaşım forumdaki arkadaşlarına inanan arkadaşım şuan tam 2 senedir o firmanın açtığı davanın tazminatını taksitlendirdiler ödüyor toplamda bu maaşla 20 sene kadar ödiyecek. Cezaevine girmeyi kaldıramadığı için.Diyeceksinizki uyarmadın mı ? Bende bu konuda cahil olduğum için o zamanlar birşey olmaz demiştim.