-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhaba arkadaşlar 1 ay önceye kadar bir yazara 30 kadar içerik yazdırdım.normalde ben yazıyorum içerikleri şehir dışında işim olduğundan dolayı böyle bir şey yaptım. içerikler index aldı fakat hiç sıralamada yoktu.bende içeriklerin sitemi kötü etkilemesinden korktum sildim. sitemap ı yeniden gönderdim.bunun bana zararı olur mu. tavsiyesi olan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Zararı kaçınılmaz. Keşke silmeseydin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Muhakkak ilgili kelimelerinde başarısız bir süreç seni bekliyecektir.
Ancak silmiş olduğun başlıklara yakın veya içeriği aynı olan sayfa veya yazıların var ise silmiş olduğun urlleri direkt olarak onlara yönlendirerek bu sorunu atlatabilirsin. Şayet sebepsizce içerik silmek sorun teşkil edecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
amatör internet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Silmek yerine düzenlemeni önerirdim, çoğu yazımda düzenlemelerin çok faydasını gördüm. Düzenleme yaparak ilk sıralara çıktığım oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içerik silmek yerine güncellemek daha mantıklı bir yoldur. İçerik kaldırdıysanız öncelikle o url lerin dizinden kaldırılmasını isteyebilirsiniz. O urller arama motorundan kaldırılsın. O sayfaya ziyaretçiler sürekli gelip 404 le karşılaşırsa çünkü zarar görmeye başlarsınız. Ben daha önce 55 makale sildim gözle görülür hiçbir zararını görmedim. Ama makaleleri kaldırınca url leri de google dan kaldırdım. Site haritanızı güncellemişsiniz zaten url ler de kalkarsa google dan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web / SEO
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Olur tabiki sitemap güncelleyerek ve Google Gibi Getir yaparak hızlıca güncelleyebilirsin.