-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar, Meslek lisesi mezunuyum haliyle puanım düşüktü tercihlerde ise Amasya Merzifon üniversitesi | bilgisayar programcılığı (2 yıllık) çıktı. Sanırım kötü bir üniversite sizce bu üniversiteye gitmeli miyim ? Yazılıma karşı çok ilgim var. Bir de üniversitenin iyi kötü olması neye göre belirleniyor ? eğitimine mi yoksa ismine filan mı ? örnek; kötü üniversite okuyup kendi çabamla bir şeyler yaparsam üniversitenin çok bir önemi kalır mı ? ve bir de İşe alım yaparken üniversite isimlerine çok dikkat ediyorlar mı ? bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gerçek Üniversite deneyimi için gidilir
Eğitim - öğretim hocalardan bekleniyorsa, gidilmez
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Üniversite size bağlı tamamen. Marmara Üni Bilgisayar Müh okuyorum. Size diyebilirim ki hocalar ve üniversitenin alakası yokmuş. Her şey size bağlı.
Yazılıma ilgiliyim diyosanız oradan dikey geçiş oluyor sanırım. Bilmiyorum ama bir araştırın derim.
Siz çalıştıktan ürettikten sonra karşınızda kimse duramaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tek başına bilgisayar programcılığı okuyarak pek bişey bekleme dgs ile yazılım mühendisliğine geçerim diyorsan oku
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
2 yıllığın pek diploma etkisi olacağını sanmıyorum 2 süre onunula uğraşmaktansa 2 sene kendinizi bir dil ve alanda geliştirip iyi işler çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum freelance iş yaparsınız bu sürede ve mutlaka İngilizce öğrenin yabancı freelence sitelerinden iş alabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-