Okan_IŞIK adlı üyeden alıntı

Creatingz

Api mevcut.
Dökümanı yok demiş arkadaş ben öyle anladım en azından evet dökümanı yok. Ancak size mail hesabınıza talep ederseniz kodları gönderiyorlar. Mail ile bilgilendirme de yapıyorlar bu konuda çok ilgililer siz aldığınız kodlarla denemelerinizde başarılı olursanız shopiere mail atıyorsunuz. "Ben gerekli işlemleri websitemde tamamladım şeklinde" Bu denemelerde gerçek para ile alışveriş yapıp işlemlerin başarılı olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz tabi siz deneme için 1 tl de harcamış olsanız bu satış işleminden komisyon alacakları için bunun api denemesi olduğunu söylerseniz 1 tlnizi kesintisiz iade bile ediyorlar. Bence herşey kusursuz. Kendi özel yazılımlarınıza ekleyebilmeniz için verilen kodu da alt tarafa bırakıyorum.

$key=''; //Shopier panelindeki bildirim şifresi
$username=''; //Shopier panelindeki bildirim kullanıcı adı
//Gelmesi gereken veriler kontrol edilir
if (!( (isset($_POST['res'])) && (isset($_POST['hash']))))
{
echo "missing parameter";
die();
}
//Ozet kontrolü yapılır
$hash=hash_hmac('sha256',$_POST['res'].$username,$key,false);
if (strcmp($hash,$_POST['hash'])!=0)
{
die();
}
//Veriler alınır
$json_result=base64_decode($_POST['res']);
$array_result=json_decode($json_result,true);
//Verilerle ilgili yapmanız gereken işlemleri yapınız. Bildirim çeşitli ağ sorunları nedeni
//ile birden fazla kez gelebilir, bu nedenle ilk olarak orderid parametresi kullanılarak bu
//siparisin daha once islenip islenmedigini kontrol ediniz.
$email=$array_result['email'];
$orderid=$array_result['orderid'];
$currency=$array_result['currency']; // 0..TL,1..USD, 2...EUR
$price=$array_result['price'];
$buyername=$array_result['buyername'];
$buyersurname=$array_result['buyersurname'];
$productcount=$array_result['productcount'];
$productid=$array_result['productid'];
$customernote=$array_result['customernote']; //müsterinizin size yazmıs oldugu not alanı
$istest=$array_result['istest']; //0..canlı, 1..test
//Islem basarili oldugunda success yazılarak, Shopier tarafında bildirimin basarili
//geldigi dogrulanmıs olunur

echo "success";
?>

demiş arkadaş

Hocam çok güzel anlatım olmuş bilgilendirme açısından. Bende çok uzun süredir kullanıyorum ve çevreme tavsiye ediyorum hizmet kaliteleri gerçekten iyi.

Özel entegrasyonunuzu hangi siteye uyguladınız hocam inceleme şansım var mı? Bir projeye başlamak istiyoruz. Shopier entegrelerini araştırıyoruz.