Merhaba arkadaşlar. Elimde 4-5 adet niche alan var bazılarının keyword domaini de elimde. Nicheler en az 10-100 K aranma hacmine sahip ve reklamvereni oldukça iyi tbmsi minimum 4-5 dolar civarlarında ve seo zorluk derecesi oldukça düşük. Canım sıkıldıkça böyle niche araştırıyorum. 2-3 günde bir mutlaka iyi niche keywordler buluyorum. Sizce bunu ücretli bir hizmet olarak sunmalı mıyım? Mesela niche domain satışı veya keyword satışı şeklinde? Öyle pahalı bir fiyat olmadan herkesin alabileei türden fiyatlarla başlasam sizce gideri var mı? siz olsanız böyle birşeye para verir miydiniz ve ne kadar verirdiniz?
Edit: Kendin niye site yapmıyorsun diye sorarsaniz işim yeterince ağır sürekli mobilde oluyorum ayda 1-2 defa pc başına gecebiliyorum. Mobilden site ile uğraşmak zordur bunu yapan bilir.
Her konuya bundan sonra özellikle yazma geregi duyuyorum. Lütfen seviyeyi bozmadan tartışalım. Ben sizin fikirlerinize saygı duyup teşekkür ediyorum siz de nezaketen şahsı eleştirmekten çok işi eleştirmeyi düşünerek cevap verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim yazacagınız bilgiler için.