Merhaba arkadaşlar ben Dilara Yeşim KURT kısaca burada herkes kendi backlinkini nasıl yapacağını paylaşacağım. Piyasada 20-50 TL Arasi bunu ücretle yapıyorlar. Bende nasıl yapılıyormuş diye araştırmaya başlayınca Gelinen sonuçlara ulaştım. ve Paylaşmak istedim.

Herkes kolay para kazanma peşinde. Neyse konuma gelmek istiyorum.

Burası ' edu wiki sitesi '' Burada baglantı vererek 1000 lerce konu açarak paylaşım yapabilirsiniz.. Ve hedeflenen kelimelerde Arada sırada Backlink kasarak Googlede bir yerlere gelebilirsiniz.. Günde fazla kasmayın, siteniz kelime bazı filitreye ve sandboxa girebilir.

Örnek .edu wiki sitesi:

http://sheppeduwiki.latrobe.edu.au/groups/ictinschools/

http://sheppeduwiki.latrobe.edu.au/groups/ictinschools/

Ve Googleye ''edu.tr, k12.tr, gov.tr ziyaretçi defteri'' yazarak çıkan ziyaretçi defterlerine yorum yaparak etkili backlink alabilirsiniz.

ve ayrıca Google'de '' zd/index.php?pno=1 '' Aratarak çıkan ziyaretçi defterlerine yorum yaparak backlinkler elde edebilirsiniz..

Sosyal im Siteleri: Siteleriniz ucabilir : )
http://agileblend.com
http://backlinkfree.info
http://www.rxsector.net
http://www.acexe.com
http://www.bestsoftlinks.com/

Son olarak: Googleye free automatic directory submitter software (bedava dizin kayıt etme programı) Aratarak ücretsiz dizin kayıt etme programları bulabilirsiniz. Sitenizi ekleyerek 1000 lerce siteye tek tuşla kayıt olabilirsiniz..

Diğer konumada göz atmanızı tavsiye ederim.

Piyasada ki Wiki, edu, sosyal imlemeler Bu şekilde. Belki bana kızanlar olacaktır :) Ama gelen hayır duaları bunu bastırır. iyi çalışmalar.