Bende böyle bir durum yok, zararlı eklenti yüklemiş olabilirsiniz
Ben de baktım hocam sorun yok. Bilgisayar veya telefonunuzu bir kontrol edin derim.
malwarebytes antimalware yükle pc yi tam tarama yaptır. Çıkan zararlıları sil.
Sonra iyi bir antivirüs ile derin tarama yaptır.
Sonra iyi bir antivirüs ile derin tarama yaptır.
Reklam virüsü malesef. Bilgisayarınızı kontrol edin.
KralFx haliluunal hkccrn ..
Bu google ile alakalı bir sorun değil. Özellikle w-r-z kullanan sitelerdeki bir sorundan kaynaklı. .js üzerinden bir açıkla, hostingte bulunan tüm web sitelerinizin ilk ziyaretlerinde yönlendirilen sayfalar bunlar. " auch-badminton.fr/rejuzyv " bunu adım gibi hatırlıyorum ordan biliyorum. Sorunu çözene kadar az ter dökmemiştim :)
O Yüzden siz siz olun w-r-z'den uzak durun..
- Sıralamaya etkisi binlerce siteden hit alıyor olması ve sayfaların içerisinde extra olarak seo çalışması yapılmış olması..
Bu google ile alakalı bir sorun değil. Özellikle w-r-z kullanan sitelerdeki bir sorundan kaynaklı. .js üzerinden bir açıkla, hostingte bulunan tüm web sitelerinizin ilk ziyaretlerinde yönlendirilen sayfalar bunlar. " auch-badminton.fr/rejuzyv " bunu adım gibi hatırlıyorum ordan biliyorum. Sorunu çözene kadar az ter dökmemiştim :)
O Yüzden siz siz olun w-r-z'den uzak durun..
- Sıralamaya etkisi binlerce siteden hit alıyor olması ve sayfaların içerisinde extra olarak seo çalışması yapılmış olması..
google değil'de senin PC çökmüştür :)
VoltajKA SefaCanDemir Sözen arkadaşlar test etmeden yorum yapmayın lütfen ;)
google amcaya " altın yorumları " yazıp aradınız mı? İlk 25 sonucun içerisinde
" auch-badminton.fr/rejuzyv " çıkacaktır.
google amcaya " altın yorumları " yazıp aradınız mı? İlk 25 sonucun içerisinde
" auch-badminton.fr/rejuzyv " çıkacaktır.
ilginç ben de 2. ve 3. sayfada bu tarz site mevcut. Mobilden denıyorum onda da aynı. Hadi bilgisayara virüs bulaştı telefona da mı bulaştı ?