lostyazilim
lstbozum
wmaraci reklam

seko87 seko87 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek fotoğrafçı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Neden karalayım sizi, Tam 24 Saat sonra cevap verip buraya gelip destek talebi yok demek oluyor mu? birde karalamaya mı geldiniz diyorsunuz

wmaraci
reklam

quepasha quepasha WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 5 / 23
  • Ticaret 11, (%73)

seko87 adlı üyeden alıntı

Neden karalayım sizi, Tam 24 Saat sonra cevap verip buraya gelip destek talebi yok demek oluyor mu? birde karalamaya mı geldiniz diyorsunuz

Order ID nerede? Ya da yaşadığınız soruna dair bir mesaj ? Direk o yok, bu yok demek, pek iyi niyetli görünmüyor. Umarım bakiyenizi bitirip, bir daha sitemizi kullanmazsınız. Daha iyi servisler bulduğunuzda biz sizden alırız :angel:

maca maca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek editör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
kısmı tamamlamadan gönderiyor mu takipcileri maximum 30k servis diyorlar para yükleyip 30k spariş veriyoruz 1k gönderip parayı geri iade ediyor sizin sitede bu sorun var mı ona göre işlem yapalım?

• Üyelik 23.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek editör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
10 tl yükledim deneme amaçlı spariş girdim ama çalışmıyor ilgilenen de yok

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 5 / 23
  • Ticaret 11, (%73)

maca adlı üyeden alıntı

kısmı tamamlamadan gönderiyor mu takipcileri maximum 30k servis diyorlar para yükleyip 30k spariş veriyoruz 1k gönderip parayı geri iade ediyor sizin sitede bu sorun var mı ona göre işlem yapalım?

Kısmi tamamlanma sorunları, her site de ve çoğu serviste mevcut. Ama ben sorun yaşamak istemiyorum, ne kadar yazarsam o kadar gelsin diyorsanız. Buyrun bu servisi kullanabilirsiniz.

[S9] | Max 50K | Tam Gönderim Yapan Servis :angel:

• Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 5 / 23
  • Ticaret 11, (%73)

maca adlı üyeden alıntı

10 tl yükledim deneme amaçlı spariş girdim ama çalışmıyor ilgilenen de yok

Günde 10-20k order alan bir site nasıl çalışmıyor, merak ediyorum :) Lütfen cevap yazmanızı bekliyorum, karşılaştığınız hatayı.

• Üyelik 23.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek editör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

quepasha adlı üyeden alıntı

Günde 10-20k order alan bir site nasıl çalışmıyor, merak ediyorum :) Lütfen cevap yazmanızı bekliyorum, karşılaştığınız hatayı.

14 de girdiğim 10k spariş biraz önce çalıştı ve 500 kişi gönderdi kalan parayı iade etti bu şekilde insanları kandırmayın lütfen oraya max 10k yerine 500 kişi gönderiyor onuda 5 saatte anca gönderiyor yazarsanız insanlar ona göre işlem yapar

• Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 5 / 23
  • Ticaret 11, (%73)

maca adlı üyeden alıntı

14 de girdiğim 10k spariş biraz önce çalıştı ve 500 kişi gönderdi kalan parayı iade etti bu şekilde insanları kandırmayın lütfen oraya max 10k yerine 500 kişi gönderiyor onuda 5 saatte anca gönderiyor yazarsanız insanlar ona göre işlem yapar

Bakın orada, kaç farklı servis var. Türkiye'nin en hızlı atan servisi diye belirttiğimiz servisten tutun da, anlık gönderim sağlayan tüm servislere kadar. Yoğunluk olan, uygun servisi kullanmışsınız ve geç sonuçlandırmış. Yanlarında yazan maksimum değerler, o servisten alım yapabileceğiniz maksimum rakam. Dataları servislerin sürekli değişkenlik gösterdiğinden, şu an 500 gönderen servis bir kaç saat içinde maksimum rakamını da gönderebilir. Bu nedenle kısıtlamıyoruz herkes gibi alımları. Ayrıca soru işaretleri, ilgisizlik, o bu gibi 50 ticket atmak yerine tek ticket atar ve sipariş numaranızı yazarsanız, daha hızlı destek alabilirsiniz.

• Üyelik 23.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek editör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 7 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

quepasha adlı üyeden alıntı

Bakın orada, kaç farklı servis var. Türkiye'nin en hızlı atan servisi diye belirttiğimiz servisten tutun da, anlık gönderim sağlayan tüm servislere kadar. Yoğunluk olan, uygun servisi kullanmışsınız ve geç sonuçlandırmış. Yanlarında yazan maksimum değerler, o servisten alım yapabileceğiniz maksimum rakam. Dataları servislerin sürekli değişkenlik gösterdiğinden, şu an 500 gönderen servis bir kaç saat içinde maksimum rakamını da gönderebilir. Bu nedenle kısıtlamıyoruz herkes gibi alımları. Ayrıca soru işaretleri, ilgisizlik, o bu gibi 50 ticket atmak yerine tek ticket atar ve sipariş numaranızı yazarsanız, daha hızlı destek alabilirsiniz.

50 ticket atmadık 1 tane attık cevap dahi verilmedi.
Ayrıca bi ton servis koymuşsunuz hepsi eksik gönderiyor amaç sadece max 50 olana teşvik etmek sanırım tam gönderiyor onunda parası yüksek diğer servisler bozuk madem max 50k tam atıyo da diğerleri neden tam atmıyor onun özelliği ne burada bir art niyet var belli ki insanları salak yerine koymaya çalışmayın lütfen

• Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 5 / 23
  • Ticaret 11, (%73)

maca adlı üyeden alıntı

50 ticket atmadık 1 tane attık cevap dahi verilmedi.
Ayrıca bi ton servis koymuşsunuz hepsi eksik gönderiyor amaç sadece max 50 olana teşvik etmek sanırım tam gönderiyor onunda parası yüksek diğer servisler bozuk madem max 50k tam atıyo da diğerleri neden tam atmıyor onun özelliği ne burada bir art niyet var belli ki insanları salak yerine koymaya çalışmayın lütfen

Şu an siz, bize bu muameleyi gösteriyorsunuz, farkında değilsiniz. Sadece bizim sitemiz için değil, tüm siteler için konuşuyorum. Anlık ve hiç bozulmadan sürekli stabil kalabilen 0.70krşluk servisler olsa, herkes ihya olur zaten. Bana sürekli, stabil kalacak, ve her daim hızlı bir şekilde gönderim sağlayacak 1 tane servis gösterin. Buyrun tüm sitelerim sizin olsun. O kadar da açık konuşuyorum. 5 senedir sektörün her servisini görmüş, deneyimlemiş ve kullanmış biri olarak, tamamen dışarıdan bağımsız ve bilgisi olmayan birinin yorumlarını kabul edemem. Umarım bunları okuyan arkadaşlar da , bunu dikkate alır ve gereken hassasiyeti gösterir.

[S9] Instagram Türk Takipçi | Max 50K | Tam Gönderim Yapan Servis
[S17] Instagram Türk Takipçi | Max 45K | Süper Hızlı - Tam Gönderim Yapan Servis

Ne yazdığımı atsın diyorsanız, buyrun sizi de düşündük. Bunlardan alım yapabilirsiniz.

Ama ben hem para ödemeyim, hem bol bol alayım gibi bir mantık kabullenemez. Zaten her sağlayıcı, canla başla datalarını yüksek tutabilmek için çaba içerisinde. Servislerimizden memnun olmadığınıza göre, umarım bakiyenizi bitirir ve bizden bir daha alım yapmazsınız. Bizler de, gereken hassasiyeti ve anlayışı gösteren üyelerimizle ticaretimize devam ederiz. Bu size son mesajımdır. İyi forumlar dilerim. :angel:

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al