Beyler hepinize ayrı ayrı teşekkürler Tek AŞK ALLAH C.C'adır biliyorum ve aşkım onadır ben aşık değildim sadece aşırı drecede bağlanmıştım ve çok seviyordum. NAmazlarımı aksatmamaya çalışıyorum Allahın izniyle, ama bu aralar çok tersim çok tersliyorum insanları kendi kendimi derdin içine sokuyorum herşeyi yapıyorum unutmak için ama boş geliyor herşey canım istemiyor bi süreden sonra akşam bilgisayara oturuyorum gelince tat alamıyorm eskisi gibi içimden bişey yapmak gelmiyor önerilerinizin hepsini uygulamaya çalıştım bugün gün içersinde kısmen işe yaradı ama zamanla herşey rayına oturacak ama o zaman ne zaman bilemiyorum işte sevgi böyle birşey, bağlanmak böyle birşey siz siz olun başkasını kendinizden çok sevmeyin biliyorum elinizde değil ama sevmeyin Sırtını dönen bakmadan gidiyor bu devir sevgiyi götürmüyor kaldıramıyor insanların kafaları başka yerde çoğu insan sevdiğni zannediyor ama sevgiden bi haber ALLAH sonumuzu hayır eylesin inşAllah Tekrar Tekrar RAbbim hepinizden razı olsun . . .