lostyazilim

Disk 1 Başlatılmıyor Hatası Alıyorum

5 Mesajlar 3.517 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emrebilgin emrebilgin Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, 1 sene önce falan ilk aldığım ssd'm bilgim olmadan bozuldu heralda daha sonrasında 2 ay önce içinde tüm önemli dosylaarımın olduğu hdd'm bozuldu.Hdd'yi ve ya ssd'yi taktıgım zaman Bilgisayar>Yönet>Disk Yönetimi'nde gözüküyor ama "Disk 1 Bilinmiyor Başlatılmamış" yazıyor.

Diski Başlat>MBR (ana önyükleme kaydı)>Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi hatası alıyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Hdd kutusu ile de denedim herhangi bir sonuç alamadım.
Ayrıntılı Foto:https://prnt.sc/ksdh99
Ayrıntılı Foto 2:https://prnt.sc/ksdh4x

wmaraci
reklam

worldww worldww Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 2112
  • Beğeniler 626 / 737
  • Ticaret 4, (%100)
Ubuntu kurarak dener misiniz? Bende de benzer bir sorun vardı. Windows görmüyordu. Ubuntu ile hallettim.

Önce diski çıkartın. Diski kablo ile bilgisayara bağlayın. Sonra Ubuntu ile deneyin.

Drowsman Drowsman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Network
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 7 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
MBR hatası genedle önyükleme sektorunden kaynaklanmakdadır MBR Regenerator ile bir deneyiniz eyer düzelmez ise verilerinizi kurtarmak için Ultimate Boot CD ile veya hiren boot ile cd işletim sistemini açıp daha sonra sürücüye girip verilerinizi başka bir hdd ye aktarın ve bozuk olan hdd yi hdd regenerator ile taratın bu biraz uzun sürücekdir badsector hatalarını otomatik bloklaması gerekmekdedir tarama işleminden sonra hdd ye slow modda format atınız.

• Üyelik 07.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

worldww adlı üyeden alıntı

Ubuntu kurarak dener misiniz? Bende de benzer bir sorun vardı. Windows görmüyordu. Ubuntu ile hallettim.

Önce diski çıkartın. Diski kablo ile bilgisayara bağlayın. Sonra Ubuntu ile deneyin.

Denedim Hocam yine aynı şekil hatalı

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Drowsman adlı üyeden alıntı

MBR hatası genedle önyükleme sektorunden kaynaklanmakdadır MBR Regenerator ile bir deneyiniz eyer düzelmez ise verilerinizi kurtarmak için Ultimate Boot CD ile veya hiren boot ile cd işletim sistemini açıp daha sonra sürücüye girip verilerinizi başka bir hdd ye aktarın ve bozuk olan hdd yi hdd regenerator ile taratın bu biraz uzun sürücekdir badsector hatalarını otomatik bloklaması gerekmekdedir tarama işleminden sonra hdd ye slow modda format atınız.

Teşekkürler hocam deniycem

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al