-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bildiğiniz saadet zinciri. Fazla sürmez patlak verir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Siz izleyin ve görün 4 yıl öncede bu firmaya aynısını söyleyen şimdi ciddi para kazanıyor. Her türlü iddasına girerim sizlerle uzun yıllar ayakta kalacak ve kazandıracak firma
www.firmakayit.net
www.coinfiyatlari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Hocam sizin görmediğinizi görüyoruz ve yaşıyoruz bizde sizin gibi düşündük firmayı 4,5 milyon üyeye ulaşan firmadan ve gerçek mlm firmasından bahsediyorum reklam izle kazan mantığı yok sadece firma firma bir çok dalda ticaret yapan firma leasing cafeler birçok spor dallarına sponsorluk yapan firma futurenet yazın araştırın öyle yorum yapın. Stutgart Ana sponsorluğunu da yapıyor şuan
http://futurenetteam.com/sponsorluklar
www.firmakayit.net
www.coinfiyatlari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Futurenet denen ************** platformun adını ciddi anlamda her sene yeni **************lık girişimleriyle duymaktan bıktım. **************lığını gizli gizli yapıp dolandırdıklarını konuşturmamasıyla siz gibileri kendine inandırıp tarikatvari üye toplayan şu sistemin senelerdir karışmadığı sektör yok. Başta sosyal medya platformu olarak açıldı, sonra coin çıkardı şimdilerde de büyük bir reklam şirketi diye yutturuyor kendini. Ama her defasında markasından vazgeçmemesi büyük cesaret cidden. Bu markanın karıştığı bunca **************lığa rağmen kendini savunur gibi savunanlara da Allah akıl fikir versin.
Dijital reklam dediğiniz şey web sitelerinde yayınlanan reklamlardır. Web sitelerini kim açar? Bu forumun üyeleri gibi webmaster'lar. Madem bu adamlar büyük reklam şirketi, bizler webmaster'lar olarak neden bundan haberdar değiliz? Neden sitesinde herkes AdSense kullanıyor bu ağın 4,5 milyon üyesi varsa? Neden sitesinde Ads by Futurenet ya da BannersApp yazan yok? Niye sitelerde yayınlamak için reklam vermiyorlar? Paranın kaynağı neresi beyefendi?
İnsanları dolandırmak için yanlış yerdesiniz. Report ettim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci ve İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk resmi görünce biraz heyecanlandım çünkü kaliteli bir şeye benziyor muhtelemen sitede öyledir o zaman ben bu siteyi kullanırım diye düşündüm. Ancak site tasarımı gerçekten kötü. 5 saniye sitede durup hemen kapattım. Bir daha bakar mıyım? Muamma.
Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
FurkanHisamioğlu adlı üyeden alıntı
Futurenet denen ************** platformun adını ciddi anlamda her sene yeni **************lık girişimleriyle duymaktan bıktım. **************lığını gizli gizli yapıp dolandırdıklarını konuşturmamasıyla siz gibileri kendine inandırıp tarikatvari üye toplayan şu sistemin senelerdir karışmadığı sektör yok. Başta sosyal medya platformu olarak açıldı, sonra coin çıkardı şimdilerde de büyük bir reklam şirketi diye yutturuyor kendini. Ama her defasında markasından vazgeçmemesi büyük cesaret cidden. Bu markanın karıştığı bunca **************lığa rağmen kendini savunur gibi savunanlara da Allah akıl fikir versin.
Dijital reklam dediğiniz şey web sitelerinde yayınlanan reklamlardır. Web sitelerini kim açar? Bu forumun üyeleri gibi webmaster'lar. Madem bu adamlar büyük reklam şirketi, bizler webmaster'lar olarak neden bundan haberdar değiliz? Neden sitesinde herkes AdSense kullanıyor bu ağın 4,5 milyon üyesi varsa? Neden sitesinde Ads by Futurenet ya da BannersApp yazan yok? Niye sitelerde yayınlamak için reklam vermiyorlar? Paranın kaynağı neresi beyefendi?
İnsanları dolandırmak için yanlış yerdesiniz. Report ettim.
Siz nasıl bir insansınız Ben bu firmayı 4 senedir tanıyorum kimi dolandırmış bunu ispatla öyle biri varsa firmaya kat kat ödettirmessek bende bu işi yapmayacağım. Ne kadar cahilce ne kadar ön yargılı bir yaklaşım attığın mesaın arkasında dur ve ispatını getir bana.
www.firmakayit.net
www.coinfiyatlari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
TheMucit adlı üyeden alıntı
ilk resmi görünce biraz heyecanlandım çünkü kaliteli bir şeye benziyor muhtelemen sitede öyledir o zaman ben bu siteyi kullanırım diye düşündüm. Ancak site tasarımı gerçekten kötü. 5 saniye sitede durup hemen kapattım. Bir daha bakar mıyım? Muamma.
:)) bu da değişik bir versiyon beğenmeyin girmeyin sizin beğenmediğiniz sitede biz kazanıyoruz
www.firmakayit.net
www.coinfiyatlari.com